Омилени брендови на автомобили и мотори.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.309
Поени од реакции
5.927
Кои ви се омилените брендови на коли и мотори и зошто баш тие ви се допаѓаат ??? Мене лично од коли највеќе ме бендисуваат Мерцедес, Ленд Ровер, Јагуар, Лексус и Ферари. Додека од мотори обожавам Дукати и Ем Ве Агуста. Споделете го вашиот вкус.

Не сум по моторите но еве нека биде Дукати.
Кај автомобилите моментално најмногу ми се допаѓат моделите на Мазда. Најдобар однос, на квалитет, возникарактеристики, дизајн и цена

Дефинитивно за мене нема поубави автомобили од Aston Martin.
images

Додека за мотори пред се Kawasaki, исто ми се свиѓаат и Yamaha и Ducati...
48097d1281968825-2010-z1000-white-orange-sale-uk-london-dsc00016.jpg

Мерцедес, Волво, Јамаха и Триумф.

Не сум љубител на коли и мотори,но затоа сум љубител на велосипеди,Giant,Merida.

Прогласена е за Најлоша кола во 20ти век. Секое дете сонува за Југо, а кога ќе порасне и ќе заработи...ќе си купи кола. :ROFLMAO:

Кој ја прогласил? Американци кои во секоја кола ставаат V8 машини па виделе југцето дека има моторче со 4 клипчиња и 1000 кубици мотор и нормално дека нема да им чини, плус југословенско е, комунистичко и мора да серат. Нивните гомна не мирисаат, нивните кршови ако беа добри и во европа ќе се возеа, немаше луѓето да возат мерцедес, бмв.

Не ми е нешто многу битна марката. Побитно ми е возилото да биде доста јако и да може со него да патуваш кај и да сакаш.
:)

Јамаха (y) :pipi:или Кавасаки ништо друго.
А за коли незнам конкуренцијата е голема, од средна класа БМВ Ауди би рекол, од премиум Ламбо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom