Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Утре е вториот натпревар од купот против звезда.Одиме на победа:)

Ilić: Radovaćemo se na ”Marakani”

DAJ gol, samo gol... Deo navijačke pesme odjekuje u glavi treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću pred revanš polufinala Kupa Srbije, jer priznaje sam da mu je opsesija kako da se zatrese mreža Crvene zvezde.

http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/19/РТС+Сателит.html?month=4&year=2011&day=6&

Пишува дека утре во 17:00 часот ќе има директен пренос на РТС Сателитска, таа ја има на кабловските, а и татко ми денеска видел најава... бидејќи, се случува да пишат на програмата, па по некое време да сменат распоред :)

Денеска може и нерешено, но секако ние сакаме ПОБЕДА ! :) :vozbud:

Среќно ЦРНО-БЕЛИ!!!
Не треба да се брани овој резултат,со нормална игра до нова победа и продолжување на доминацијата!!!

Слабо прво полувреме, но се мислам дека се должи на тоа што играме повлечено и чекаме шанса за гол од контра преку брзите Тејго и Адија... во одбрана сме одлични, само Лазевски повеќе внимание да обрати кога во напад се уфрлува Нинков, средината е добра, само треба да бидат повеќе подвижни, иначе добро ја умртвуваат играта... јебига, кога е резултат и пласман во финале прашање нема фудбал за око... се знаеше однапред, дека Звезда ќе тргне со сите сили да напаѓа, а Партизан ќе се брани и ќе чека контри, затоа и Адија го започна мечот, а не Илиев... Звезда ја има играта, а околу шансите, тие имаа две одлични шанси за гол преку Борха и Калуџеровиќ мислам кога Стојке му одбрани со нога, а Партизан имаше една супер шанса кога од десната страна се уфрли Миљковиќ... тоа е се за ова полувреме се надевам дека второ ќе дадеме брз гол и ќе ја завршиме работата предвреме... Идемоооо :)

Dajte stream be da gleame?

--- надополнето ---

Честито победа.

--- надополнето ---

Можеа да се стегнат да не изгубат но битно е финалето.Душманите ќе цркнат.

Честито финале ! :) Премногу се затворивме, не требаше да дозволиме да доминираат.Се надевам дека ова е прва и последна ваква утакмица.... КУП ЈЕ НАШ !:vozbud:

Значи можеби најслабата партија на Партизан оваа година, спомнав погоре во постот, дека тоа ваљда е резултат на обраќањето на внимание на одбраната, и дека нападот и постигнувањето гол го ставија во втор план... како и да е, идеме во Финале против Воша, мерак ми е што вака болно ги исфрливме циганчињата, иако морам да признаам дека денеска ја одиграа утакмицата на сезоната... ќе се навратам на изјавата на Бјековиќ, дека натпревар на сезоната за нив е дерби дуелот против Партизан :)

Едино лошо, од овој меч е што циганчињата конечно ја прекинаа црната серија на порази во дерби дуелите, но веќе од следниот првенствен меч на ЈНА ќе започне нова црна серија за нив :wink:

Второ полувреме тие ја имаа топката во посед, но имаа само една 100% шанса за гол, онаа на Калуџеровиќ на 1-0, дури и голот што го дадоа беше ептен lucкy, но кога да видеш дека и Тејго постигна таков на ЈНА, затоа нема коментирање :)... на крај Лазевски можеше да им го стави во чмаровите немиени, но и тој е сепак човек со чувства, па би било глупо најдобрата партија на циганите оваа година да не заврши со јалова победа :icon_lol:

Следен натпревар, едно од потешките гостувања, во Суботица, идеме на победа, па дури потоа ќе им ја мислиме на Воша и на Фирмашите... Нови Сад Је Црно Бели Град :)

Со едно закаснување честито финале, а воедно и титула :)

Abe raduvajte se vie na finale( nebitno takmicejne za vas do prednekoj den) nie da si a povtorme igrata i da va srozme i na lavorceto ustasko pa ni liga evropa da ne igrajte posto so vaa igra i vosa 2 pta ki va sroze :smir: :helou:

Неможеме како вас, да бидеме трети во лигата, како што беше случај полани :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom