Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Nek zaulra sada crno beli klan
Ko da sunce sija samo jedan dan
Znaj u srcu zivis samo ti
Partizane jedini!

:pfc_fan:

NEK NE IGRA KO SE LOMI KOM NE KUCA SRCE CELICNO CRNO BELE BOJE BRANI KRVLJU SLAVOM ZIVOTOM!!!!!!!!!!!!!!!

I KADA IMAS SRECNE I DANE TUZNE BACI POGLEDA TRIBINE JUZNE TAMO SAM JA TVOJ VERNI NAVIJAC GROBAR!!! TVOJ 12 IGRAC!!!!

Izaberi Humsku 1 • izaberi nepokrivene tribine • izaberi prastare reflektore i semafor • izaberi stolice u pogresnoj boji • izaberi huk sa juga • izaberi stadion JNA • izaberi 04.oktobar 1945 • izaberi 7-1 • izaberi "plavu cigru" • izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona • izaberi HEJSEL 1966 • izaberi 6 komada to je nasa nada • izaberi Bjekovicev gol u LJubljani • izaberi Trifunovic-Stojkovic-Hatunic • izaberi setno podsecanje na 80-e i kaznenu ekspediciju • izaberi "parni valjak" • izaberi crno-belo • izaberi Terazijsku cesmu • izaberi Mocu • izaberi štajgu u Šidu • izaberi Parangala+kondom • izaberi 2-6/4-0 • izaberi evri go • izaberi Šajbera • izaberi Fljamurtari • izaberi Petra Borotu, Gorana Grbovica, Dragana Mancea • izaberi da si crna ovca u društvu • izaberi da te sudije kradu • izaberi odlazak na tekmu o svom trošku • izaberi baštu restorana • izaberi Mišu Tumbasa • izaberi komšije iskompleksirane debile • izaberi"Uzbunu" • izaberi da si uvek glasniji u derbiju • izaberi"manastirku"za oficijelno pice • izaberi Bajru Župica • izaberi cinjenicu da sa godinama postaješ ludi i ludi i da zanemaruješ porodicne obaveze • izaberi Halu Sportova na Novom Beogradu • izaberi Istambul 1992 • izaberi bakljadu na šahu • izaberi Duška Radovica, Miju Aleksica, Rašu Andrica • izaberi avangardu • izaberi grlo i dlanove, a ne razglas i "koreografije" • izaberi prskalice i bubnjeve bušne • izaberi skraceni jug • izaberi da pri razvodu uzimaš: sina, šal i televizor • izaberi da ne jedeš paradajz, jagode, lubenice • izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima • izaberi Darka Tešovica • izaberi upravu koja ce ti svake godine prodati najboljeg igraca • izaberi Njukasl 2003 • izaberi prolece 2005 • izaberi BOŽE PRAVDE • izaberi SRBIJU • izaberi urbani duh Beograda • izaberi GROBARE • izaberi pametno • izaberi sudbinu • izaberi ponos i stav • izaberi SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM
izaberi PARTIZAN

BRACO ABE PROCITAV DEKA SI OD KOCANI KAKO SE VIKAS POSTO I JA SUM OD KOCANI.PA MOZE DA SE UPOZNAEME DA SI NAPRAEME MUABETCE OKOLU PARTIZAN I SL

Забелешка од модератор...
Димитар
:
  1. Кога пишуваш постови, користи нормален фонт! Немој да мислиш дека колку поголеми бикви користиш толку повеќе ќе те забележат.
  2. Не пишувај пост под пост. Ако сакаш нешто да допишеш користи ја опцијата измени под секој пост!
  3. Пробај да пишуваш кирилица и со мали букви

Toooo zlezda - mladost 1 : 1 , sea uste Partizan da tepa protiv Borac i toa e toaaa :vozbud:

Partizan - Borac Cacak 0 : 0
propustivme ogromna sansa ...

Томислав Караџич претседател на Партизан! (веста е од 25 али гледам никој не напишал, па незнам дали сите се информирани за тоа)
Томислав Караџич , кој беше единствен кандидат, едногласно е избран од челниците на клубот Партизан. Вкупно пристуствувале 48 од 65 членови.

Караџич изјави дека клубот е во тешка финансиска состојба и единствено решение е за продавање на играчи.
„Продавање на играчи е единствено решение. Буџет од осум до десет милиони евра за тим од европска класа е минијатура. Мораме да формираме млади и талентирани фудбалери кои ќе бидат иднината на клубот, и со тоа да заштедиме од буџетот“ - изјави Караџич

Новит претседател исто така изјави и дека ќе најде решение за да ги задржи нај талентираните играчи, како што се Јоветич и Рукавина, да не бидат продадени во зимскиот прелазен рок, туку да играат до крајот на сезоната , да освојат уште една титула и потоа доколку сакат да направат трансфер во некој од појаките европски клубови.

25.10.2007 беше последен ден на ЗЕКО како генерален секретар!

ИДИ ЗЕКО ИДИ , МРШ ЈЕБЕМ ТИ СВЕ
baner_idizeko.gif

КОНЕЧНО
65zum9y.jpg

U sabota igrame so zlezda u NLB sto mislite ?! Vase gledanje na toa kako kje se odviva utakmicata ??

NEK NE IGRA KO SE LOMI KOM NE KUCA SRCE CELICNO CRNO BELE BOJE BRANI KRVLJU SLAVOM ZIVOTOM!!!!!!!!!!!!!!!

I KADA IMAS SRECNE I DANE TUZNE BACI POGLEDA TRIBINE JUZNE TAMO SAM JA TVOJ VERNI NAVIJAC GROBAR!!! TVOJ 12 IGRAC!!!!

BRACO ABE PROCITAV DEKA SI OD KOCANI KAKO SE VIKAS POSTO I JA SUM OD KOCANI.PA MOZE DA SE UPOZNAEME DA SI NAPRAEME MUABETCE OKOLU PARTIZAN I SL

Забелешка од модератор...
Димитар:
  1. Кога пишуваш постови, користи нормален фонт! Немој да мислиш дека колку поголеми бикви користиш толку повеќе ќе те забележат.
  2. Не пишувај пост под пост. Ако сакаш нешто да допишеш користи ја опцијата измени под секој пост!
  3. Пробај да пишуваш кирилица и со мали букви

ok neznam zaso smeta toa ali ok e

U sabota igrame so zlezda u NLB sto mislite ?! Vase gledanje na toa kako kje se odviva utakmicata ??

Nema so da mislime sigurna pobeda ali so mala rezerva posto igranjeto u evro liga malce ne iscrpi ali u sekoj slucaj pobedaaaaaaaaaa kao i uvek u basketu. I USE NEST
002183.jpg

O UZMI DULE SEDMU TITULUUUUU!!!!!!!

Koj igrac spored vas e najdobar vo istorijata na fk partizan
OVA NEKA BIDE KAKO EDEN VID ANKETA?!
iako odnapred mislam deka dragan mance e nezamenliv.licno nesum gledal niedna negova utakmica ali mislam deka e BR.1
Za mene pokraj mance najomilen mi bese ZORAN BATA MIRKOVIC!

Bjekovic . Bobek , Mance , Kezman , Sasa Ilic , gi ima mnogu ... Ama najomilen na grobarite sepak e Mance , poradi golovite vo derbinjata i po negoto prepoznatlivo lizganje po trevata na kolena... A inaku najmnogu golovi za Partizan ima postignato Stjepan Bobek !

Sav Beograd danas je
Zahvatila tuga,
Izgubismo Mancea,
Najboljega druga.
Otiso si Dragane,
Ostala je tuga,
Uvek ce te voleti,
Grobari sa Juga.
Vozio si prebrzo,
Nisi imo srece,
Grobarska te srca,
Zaboravit' nece...

али не денес, оваа песна веќе години уназад си ги пеам на денот кога загина Манче ... Легенда увек живи и лебди над југом. :pfc3:

Deneska igrame so cigancinjata vo kosarka , a duri vo sreda so PAO ( kje ima neverovatna atmosfera ) - toa vo kosarka , a vo fudbal denes imame mnogu vazna utkamica so Vojvodina od koja ( da ne zboram pred vreme ) zavisi tekot i odvivanjeto na Meridia super liga ...
ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI !!!

Mi pravi Grobari,
Pijemo rakiju,
Volimo Partizan i majku Srbiju.

U našim venama,
Teče vodka,
U srcu Partizan,
U ruci motka.

Ja volim Partizan,
Ja volim Chelsea,
Ja jebem mater crvenoj zvezdi.

(Ja volim Partizan i Aston Villu,
I jebem zvezdi majku milu.)

Jaoooo 2:2 .... 65 минута.... Ајде бре давајте гол, нервирам се да ви еам се то.... :pfc3::pfc3::pfc3:

едит:

3:2 Тошич

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom