Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Anonimen напиша:Btw fala vi mnogu najdov rabota u klub eden na motorgii tato e direktor![]()
StevoMC напиша:Rabotev kaj tatko mi za 500 denari dnevnica krevav raboti za eden mesec zarabotiv 12000 den.Ubavo bese si kupiv obleka i si kupiv red drugi raboti sto mi trebaat.
Абе јесда идат преку татко ми ама без работа џабе што е татко ми,денарче немаше да ми даде,така да тие се мои пари заработени,единствено работата е фатена преку врски :helou:Necrophilia напиша:значи претходниве двајца добивале пари од нивните родители т.е. заработени али сепак парите идат преку нивните родители, додека јас лично им ги вадам парите на муштериите од џеб. хахахиначе ако си доволно паметен не е тешко да најдеш работа, барем во Скопје...
ОООоо, некој инженери неможат да земат по 30 000 ти ќе земаш. Мочко еден!Oliver^^ напиша:Ej decki koga veke suskate za rabota i jas baram rabota ama po moznost da zeam nakaj 30000den plata a rabotata da mi bidi nisanje vrata
nekoj sovet please?