Филмови кои што едвај чекате да ги гледате

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Dark Places (според книгата на Џилијан Флин)

Ја читав книгата, беше онака ниту лоша ниту нешто да речиш бум, онака да утепаш досада. Само типката што треба да ја глуми Либи некако не ми одговара со мојата замисла бе, ама ајде да не избрзувам пред време. Исто и Клои не можам да ја замислам во улога на Диондра, некако ми е ту мач најс грл за да ја долови на вистинскиот начин.

Ко прво Бугарија не е словенска држава.
Ко второ ко ќе се спомне нешто бугарско ми иде да повраќам, пошто ми се синоним за најгнасна раса на луѓе, талент се од злато да направат лајно. Не само за филм, за се.
Ко трето колку што мене ми е познато словенска митологија од типот на грчката, римската, нордиската не постои. Словенската митологија се базира на верувања, обреди, клањања и молење пред растенија и животни и верување во нивните „магични“ моќи, правење разни обреди пред одреден датум за да им родат нивите, да заврне дожд, додолски песни и слично. Богови речиси и да нема. Перун ко врховен и уште неколку, за кои не постојат ко што реков легенди од типот за Зевс, Јупитер, Прометеј, Хад и другите. Така што сево ова е срање. Ах и темава е грешна, не се работи тука за серии, туку за филмови.

Ко прво Бугарија не е словенска држава.
Ко второ ко ќе се спомне нешто бугарско ми иде да повраќам, пошто ми се синоним за најгнасна раса на луѓе, талент се од злато да направат лајно. Не само за филм, за се.
Ко трето колку што мене ми е познато словенска митологија од типот на грчката, римската, нордиската не постои.......
Ko четврто 3 чисти си немаш. Фати отовори книга или интернетов почни да користиш за учење и запознавање на некои работи.

Ko четврто 3 чисти си немаш. Фати отовори книга или интернетов почни да користиш за учење и запознавање на некои работи.
абе батка, наместо да веруваш на некои што немаат три чисти ко мене, сам отвори и прочитај нешто.
П.С. Не ти зборам од памет. Имав предмет на факултет за ова и се што пишав го имам учено. Од книгава што учев беа користени, тези и материјали од наши, хрватски, руски, полски и бугарски проучувачи на словенскиот фолклор. Али сега ако сакаш да веруваш у нискобуџетни бугарски цртанчиња, твое право.

И да не идам оф-
Deadpool и Assassin's Creed е тоа што се очекува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom