Најочајна понуда за секс која сте ја добиле :)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Веб-сајт
www.alldjmix.com
Kolku shto razgledav po temive ne najdov slicna na ovaa a mislam deka e zanimliva i interesna :) Onaka me interesira koj e najochajniot predlog za seks koj ste go dobile .. pa navalete :) Najverovatno tuka zenskite ke se izjasnat povejke oti sekogash go imaat ona tvrdenje deka mashkive ne znaeme kako ... itn itn ...

NIsto Kolega temava ne ti worka dobro :P Mnogu vo intimata navleguvas :D Najubavo Kjuti si i traj si :)))

уште не сум имала некоја очајна понуда за секс (сите биле супер :) )

Абе ај напрај му го меракот на девојчето... шо има везе... замижи :nesvest: :pop:

Ај паа, од кога ми немаш дадено:uvo:

Очајно,многу очајно...

Iva maaaaa ja te moooooolam sakam nezno da te baknuvam strasno da te grckam , sesto da ti sepnuvam u skud da mi sedis i da te galam ama posle ama ajjjjjjjjjjjjjj te molammmm iiiiiii da se barrrrr ednasssssss:):):):)

i ja tuka.....

e ne vi kazuvam :zlo: ama ocaen bese nekako i so glas i faca :):):):)

HaRdToGeT напиша:
lol .. nekoj me napravi devojce tuka ili samo mene taka mi se prostori :vozbud: :) :) :)
What? Таков муабет ми имаат направено. Како ли по ѓаволите го поврза со себе? :)

IVA_SKORPIJA напиша:
Iva maaaaa ja te moooooolam sakam nezno da te baknuvam strasno da te grckam , sesto da ti sepnuvam u skud da mi sedis i da te galam ama posle ama ajjjjjjjjjjjjjj te molammmm iiiiiii da se barrrrr ednasssssss:):):):)

i ja tuka.....

e ne vi kazuvam :zlo: ama ocaen bese nekako i so glas i faca :):):):)
I sto napravi mu dade li na covekot :) ? :)

Ne be ne mu dadov i toa m u se skarav :zlo: :zlo: pa posle se smiriv utredenta i bese sekso kooooo nikad :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Mnogu dobro bese onaka od sto se iskaravme i istepavme i na kraj konecno se zadovoli :baeh:

IVA_SKORPIJA напиша:
Ne be ne mu dadov i toa m u se skarav :zlo: :zlo: pa posle se smiriv utredenta i bese sekso kooooo nikad :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Mnogu dobro bese onaka od sto se iskaravme i istepavme i na kraj konecno se zadovoli :baeh:
Devojkami toa go vika smiruvacki seks :vozbud: I priznavam najdobar e :)

„Леле колку сакам да те имам...леле како ме палиш....и како ти го имам меракот....влези,влези,ич не се секирај -цимерот спие!”-кажа и преживеа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom