50 бат (1е мање више) еден фишек. Ама еве од мене имаш 100е ако го изедеш.[DOUBLEPOST=1407860625][/DOUBLEPOST]
Незнам, имам бааги работи пробано ама за ова немам стомак...
За 1000 ЕВРА би изел една рака свежо пржени лебарки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
50 бат (1е мање више) еден фишек. Ама еве од мене имаш 100е ако го изедеш.[DOUBLEPOST=1407860625][/DOUBLEPOST]
Незнам, имам бааги работи пробано ама за ова немам стомак...
Мислам дека имаше ваква тема
Иначе чувањето лебарки воопшто не е добро, бидејќи лебарките шират зарази![]()
Ги одгледувам како храна за мојот гуштер.
А ти си имал благородна цел, да научиш прво ти една лебарка да плива, па она после да пренесе на другарчињата и така цивилизациски да се издигнат лебарките, ама ете судбини...И јас како мал одгледував ги чував во тегла па им турав вода и ги учев да пливаат, али како беља сите ми се давеја ниту една не научи.
Прво се учи да се плива со плута, па потоа самостојноИ јас како мал одгледував ги чував во тегла па им турав вода и ги учев да пливаат, али како беља сите ми се давеја ниту една не научи.
То е, животиште.А ти си имал благородна цел, да научиш прво ти една лебарка да плива, па она после да пренесе на другарчињата и така цивилизациски да се издигнат лебарките, ама ете судбини...![]()
Јок бе не разбираат ништо.Прво се учи да се плива со плута, па потоа самостојно![]()