Робин Вилијамс пронајден мртов

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Eh si pomisliv barem za moment deka e pak nekoja nefkusna sega. Ova navistina me

Oh Captain my captain ...

:( лесна ти земјо легендо, секогаш ама секогаш си успевал да ме насмејш а и богами натажиш. Беше тука за мене во еден од најтешките периоди со ' Good Will Hunting' и со сите поуки од тој филм но и во моите највесели како детенце со духот во Аладин. Ти си причината поради која почнав и да ги сакам Aerosmith ( Dude looks like a lady)... Лесна ти земја барем мене ме шокира и навистина натажи..... Овие зборови никогаш нема да ти ги заборавам:

No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams

You're only given one little spark of madness. You mustn't lose it.
Robin Williams

Легенда... Убаво што ги кажавте сите улоги кој ги толкувал, ама сепак го заборавивте како Попај кога се даваше на Телма :icon_mrgr:

gifpoppforever.gif

За се го биваше човеков, штета што последниве години не направи некој голем хит... секогаш сум го ценел, и никогаш немав оформено негативно мислење за него

Почивај Во Мир :place:

Последно уредено:
Штета, ми беше еден еден од омилените глумци во 90 те, исто и Џуманџи ми беше омилен филм. Нека почива во мир. Што е работава со комичарите и депресијата?

Станав пред 15 минути,палам тв ,случајно на CNN,Роин Вилијам умрел ,пронајден мртов,аман што се случува последниве години со големите легенди,неверојатно е :( :(

losa vest po sabajle! :( Rano legnav i eve porano stanav, pa da k'snam, pa direktiva vo citalna... Macna dusicka bre ne trebase taka... Kako blizok da mi zaminal, mnooooogu ke mi fali. :(

Обично ич не ми е гајле за селебритис кога ќе згинат, ама ова ептен ме погоди. :(
Исто и јас... Кога видов на BBC World News веќе беше јасно. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153564100172588.1073742079.59145437587&type=1
10384455_10153564108427588_8770373185442579943_n.jpg

Actor Robin Williams' star is seen on the Hollywood Walk of Fame on August 11, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images) 2014 Getty Images
Death
Williams was found unconscious in his home in an unincorporated area just outside Tiburon, California, at around 11:55 am PDT on August 11, 2014, and was pronounced dead at 12:02 pm, age 63.[87][88] The Coroner Division of Marin County suspects the death to be suicide by asphyxia, pending investigation.[89][90]According to his publicist, Williams was "battling severe depression" in the time before his death, though he would not confirm the reports that the death was suicide.[91] A forensic examination and toxicology test is scheduled for August 12, 2014.[92] A month earlier, Williams had self-admitted himself into Hazeldon Addiction Treatment Center in Lindstrom, Minnesota for continued sobriety related to his alcoholism.[93]

Williams's wife Susan Schneider said "I lost my husband and my best friend, while the world lost one of its most beloved artists and beautiful human beings. I am utterly heartbroken."[94]

Celebrities paid tribute to Williams, including fellow comedian Steve Martin, who tweeted, "I could not be more stunned by the loss of Robin Williams, mensch, great talent, acting partner, genuine soul."[95][96]

Спомнаа клиничка депресија на CNN. Од сопствено дамнешно искуство ова е најгадната состојба во која може да биде едно човечко суштество. Ако немаш блиски луѓе кои те сакаат и те подржуваат , готов си.

Штета огромна за Робин. Веќе почнаа со осудувачки коментари по социјалните мрежи , а ако е точна дијагнозата не се свесни низ што поминувал.

Почивај во мир легендо.

Не ми се веруваа :( Нека почива во мир

Одамна имам прочитано некаде дека кловновите се најтажните луѓе на светот... И дека многумина комичари се такви весели и полни со живот само на сцената. Тажно. Кога ја видов веста утринава се шокирав, искрено. Во последно време го гледав во The Crazy ones... мн работи сум гледала само затоа што тој глумел во нив... Штета. Се надевам дека го нашол мирот што го барал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom