Евтин превоз Битола - Солун?

• Креатор на темата Креатор на темата wek4
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 ноември 2012
Мислења
96
Поени од реакции
3
Zdravo. Ne mozam da najdam eftin prevoz Bitola do aerodrom Solun. Shoping turite odat sabota a mi treba prevoz za sreda ili cetvrtok.

Koi mi se opciite? Fala :)

Сопствен превоз и некој да ја врати колата или такси.
Друга опција ти е возен ред на автобуска станица Скопје.
Трета опција ти е МЖ ако ја пуштиле линијата Скопје-Солун па во Битола да го фатиш возот

Сопствен превоз и некој да ја врати колата или такси.
Друга опција ти е возен ред на автобуска станица Скопје.
Трета опција ти е МЖ ако ја пуштиле линијата Скопје-Солун па во Битола да го фатиш возот

Како ова жити се :icon_lol::icon_lol:

Zdravo. Ne mozam da najdam eftin prevoz Bitola do aerodrom Solun. Shoping turite odat sabota a mi treba prevoz za sreda ili cetvrtok.

Koi mi se opciite? Fala :)

Колку е тоа ефтин превоз? Колку луѓе? Багаж?

10-15 evra za 1 vo eden pravec...mala kabinska torba bagaz

Seriosly? Ова единствено со автобус , а и знак прашање е дали ќе најдеш автобуска карта по таа цена.

Скопје - Солун картата за воз е 770 мислам дека во еден правец, 1200 и нешто повратна. И не минува низ Битола, иде преку Гевгелија :)

Иди до Гевгелија некако снајди се па после имаш со Македонија Пат автобус.

fala da ne znajs cena kolku e?

За Македонија Сообраќај мислев, не за Македонија Пат. Грешно сум напишал. :)
http://ms.mk/

Имаш бројче, јави се види шо како, најдобро така.

Со воз или автобус ќе стасаш до центарот на Солун, а од таму до Аеродромот има уште 15 км така да треба и тие трошоци да ги рачунаш.
Такси таму ти е изгор скапо, исто како од Битола директ да те возеле, има градски автобуси или шатл линии ама ќе треба да се информираш кој и од каде вози и која е цената.

Инаку тоа дека возат за 700 денари до Грција за еден ден бањање тоа ако го наполнат мини комбето со 6 души па доаѓа по таа цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom