Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се најде ли некој од мајка роден да ми каже што значи статусот за произход имам поднесено. В процедура на издаване, значи дека е готов и треба да го земам или се уште не?

Ekipo najdov od pra dedomi na mojta baba tatko krstalno no na izvodot go pise mitrevski janevski a na krstapnoto janev mitrev dali ke mimpravat problem
Мене ми направија, среди го преку архив и матично. Имав порано кажано како

Ќе се најде ли некој од мајка роден да ми каже што значи статусот за произход имам поднесено. В процедура на издаване, значи дека е готов и треба да го земам или се уште не?
Кога имаш поднесено?

Maj месец 2017
Кога ќе ти пиши издадено удостоверение тогаш ќе можеш да го подигнеш.
Моментално се стигнати до 7 Март со потпишување/издавање така да со ова темпо очекувај Мај месец да ти го потпишат освен ако нешто не ја убрзаат работата.

Ај некој нека го постира законот за добивање државјанство, услови и документи и ако знае од кога е активен вака

Ama jas neznam koj broj na prepiska bev to bese mn odamna sega sum stignat do status polozitelno i ne pisi broj na prepiska... Samo me buni sto nekoi vikaat deka imaat eden status ko ke baraat so broj i pin a drug status ko ke baraat po konzulski pat... Kako e to mozno?
Го впишував истиот број 3**/2017 што очигледно не е точно, а кој ми е бројот на преписка не знам. Очигледно сум на финална.

nema da ti napravat[DOUBLEPOST=1519321771][/DOUBLEPOST]
Razgovarav so poveke luge i posrednici pa duri i do Nis otidov da ja vidam Cvetilijana sto gi raboti Srbive. Site mi rekoa deka e toa normalno i stom se gleda deka e ist tatko i majka i selo ili grad na raganje ne e problem. Kaj mene datata na raganje na tatko mi ne se poklopuva. Cvetilijana mi rece ne e problem kaj vas Makedoncite arhivata e katastrofa i so toa e zapoznaeno MP. Moze samo edna molba da se pusti kolku da se objasni zasto ima nepoklopuvanje na podatocite.

Последно уредено од модератор:
prasav ednas ,eve pak ke prasam veke edna godina stoi ova По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.inace sega do mart 6 godini kako podnesov dokumenti,prasanjeto e znaeli nekoj nekogo da vidi kade e problemot i ako moze da prezeme i da se resi ova ,pozdrav

prasav ednas ,eve pak ke prasam veke edna godina stoi ova По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.inace sega do mart 6 godini kako podnesov dokumenti,prasanjeto e znaeli nekoj nekogo da vidi kade e problemot i ako moze da prezeme i da se resi ova ,pozdrav
Edna molba pusti nema drugo. 2012 si?

Edna molba pusti nema drugo. 2012 si?

Zvoni vo DABC dali ti e potpisan dokumentot oti na int veli deka e gotov no vsusnost ne e potpisan od direktorot zvoni da ne odis djabe do sofija jas posledno zvonev i imav info deka do 6 mart 2017 koj se podneseni se potpisani sega ne sum zvonel

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom