- Член од
- 5 април 2014
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 27
Има ли љубители на стрипови во мк и ако некој знае каде би можел да најдам DC Comics ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У Бункер има.Има ли љубители на стрипови во мк и ако некој знае каде би можел да најдам DC Comics ?
Па ништо друго.Никогаш не сум зимал од ebay некое инфо? Што ми треба освен картичка?
Мислам дека имаше една тема за стрипови на форумов ама ајде ќе искоментирам и тука пак нешто.
Пред некоја година се затрескав по стрипови купував Алан форд ,Загор на македонски па почнав да купувам и некој стрипови на српски ама доста е скапо ми е тоа хоби. Едно српско издание на Загор ,Дилан дог или било кое е 180 или па зависи ако е некој специјал со од не знам таму колку страни со тврда корица сигурно 300 или повеќе, а еднаш јас ќе го прочитам и после стои на полица да фаќа прашина. Па затоа решив и да баталам и не ради ова што го набројав туку и ради тоа што некако ич ама баш ич не ми се читаат вакви стрипови со содржина од пред господ коа шетал по земја.
Единствено пак би почнал да купувам стрипови кога би имало некој стрип по трафикиве на македонски од Marvel, DC или Disney.
Моментално освен Бункер кој што може да се рече дека сериозно се занимава, каде би можел да најдам стрипови да се продаваат кај нас? Знам нешто дека и јутон држи...
Моментално освен Бункер кој што може да се рече дека сериозно се занимава, каде би можел да најдам стрипови да се продаваат кај нас? Знам нешто дека и јутон држи...