Icloud unlock

• Креатор на темата Креатор на темата peter
  • Време на започнување Време на започнување
Иди прашај во тетово. Имало тип во Приштина што ја пробил целата заштита н ајфон. Ги отклучуваат 100 посто. Цена не знам ама контакт неам од чоекот.

Има постои привремен бајпас се до оној момент додека епл не примети дека не сте активирани преку нивен сервер, и ај погоди после што??????

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Има постои привремен бајпас се до оној момент додека епл не примети дека не сте активирани преку нивен сервер, и ај погоди после што??????

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Има има чаре. Во приштина е најдено ама не се публикува јавно. Финтата е што после тоа скапаниот icloud не работи воопшто т.е имаш 100 посто исправен телефон без

Здраво членови :icon_lol:
Имам Ајфон 5 32 гб, неверлок, донесен од странство, поточно Германија ... телефонот си функционираше се како што треба, во одлична состојба, зборев со него и се ..... решив да го форматирам и телефонот ми се зезна, односно ми излезе најава Apple ID i Password .... Го прашав дедо ми од Германија од каде што е и тој донесен, тој само го знаел е-маилот, а пасвордот не, дали има шанси да се намести? Значи само е-маилот од Apple ID ништо друго, му го местеле таму, зошто тој не се разбира, фала ...

А може ли тој во Приштина да ги мене само матичните плочи и да се прави дека знае да бае на iCloud, се сум пробал, нема теоретска шанса да се прелаже серверот на Apple.
Живнете ја темава добра е поздрав.

Здраво на сите. Имам ајфон 5, го користев се си беше супер се додека не го форматирав. Телефонот е пратен од Швајцарија и кога го форматирав ми побара APPLE ID кој го знам, но пасвордот не, исто така пасвордот не го знам од емаилот, односно безбедносните прашања ги имам заборавено, помош? Благодарам на сите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom