СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
wlds0x.jpg

Знам дека не е нешто посебно, али со оглед дека се работеше за онлајн едитор и не е така лошо:icon_mrgr:

Видичемо дали рутински ќе победи Германија .... :)

Navivacki sum za Argentina ama realno gledano Germanija igra podobar fudbal od Gauchosite. Moja prognoza e deka ke se igrat prodolzenija. SEPAK...VAMOS GAUCHOS!!!

Абе да не ја читам цела тема, Џони кажа кој ќе победи?

Се надевам дека ако Аргентина победи нема да има коментари "Германија заслужи да победи, ова не е фер, Аргентина се провлече бла бла"

А зошто Германија заслужила ? Пошто ги тепала Бразил 7-1. Германија со таа победа заслужи победа над Бразил и пласман во финале.

Истите што сега се ложат на Германија забораваат на 0-0 со Алжир и 2-2 со Гана. А и да не се заборави и дека против Франција или САД не доминираа премногу.

Така да..[DOUBLEPOST=1405264899][/DOUBLEPOST]
Абе да не ја читам цела тема, Џони кажа кој ќе победи?
Работава е стигната до тоа ниво што ако Џони каже "Не е битно кој ќе победи битно очекувам да победи фудбалот и светот со тоа што цела планета беше обединета за нешто" очекувам среде утакмиа бомбаш самоубиец да влезе на терен...

Oчекувам победа за Аргентина, 0-1 или 1-2.Швабс не се толку јаки како што многу мислат,очекувам да се посерат вечер и да завршат со сребро..и тоа им е многу.

Oчекувам победа за Аргентина, 0-1 или 1-2.Швабс не се толку јаки како што многу мислат,очекувам да се посерат вечер и да завршат со сребро..и тоа им е многу.

Zuto kombe .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom