Најдобрите играчи на СП 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите фаворити?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Меси/Депај/Ромеро.

Ама реално се ова ќе зависи од фактот кој ќе победи во финале...ако земе Германија, јасно е дека Милер најдобар играч, а Ноер најдобар голман.
Значи ова е само нагаѓање, финалето ќе каже се.

Крос-Погба-Ноер..евентуално на место на Крос може ФИФА да стави некој друг,пример Хамес да не преовладуваат ептен Германците,пошто и они ќе освојат де :)

Иначе за Меси да биде најдобар играч на свеЦко,најпрво треба да биде најдобар во Аргентина..после другото :P

Реков веќе, ќе речам пак, за мене Крос е најдобар играч. Фасциниран сум од неговото издание на првенствово, како што рече Фросе човекот е исти Сколс во играта. Неверојатен осет за игра има, пасовите му се беспрекорни, буквално ужива на теренот. Мојот глас оди кај него. (y)

Крос ако потпиши за Реал не, иначе можи. :D

Крос дефинитивно..

Абе овие од фифа будали се, го ставиле Ромеро за избор на голман, па типацот освен што фати 2 пенала во пенал рулетот други ништо не покажа .. Можеа комотно Тим Хауард да го стават или Гилермо Очоа ...

Незнам кој ќе биде најдобар, ама еден или двајца од најдобрите стандард мора да потпишат у Реал. :гомце:

Абе овие од фифа будали се, го ставиле Ромеро за избор на голман, па типацот освен што фати 2 пенала во пенал рулетот други ништо не покажа .. Можеа комотно Тим Хауард да го стават или Гилермо Очоа ...

:pos:

Гарај и Ромеро се главните виновници што Аргентина не прими гол на 4 од 6 одиграни натпревари. Хауард имаше еден прејак меч, Очоа у групата се истакна. Ромеро (на големо изненадување) беше еден од најдобрите поединци на Аргентина на ова СП, тие шанси кои одбраната му ги допушти ги извади сам.

Незнам кој ќе биде најдобар, ама еден или двајца од најдобрите стандард мора да потпишат у Реал. :гомце:
Тоа дека Реал се заинтересирани за нив па даваат се од себе, како мотивација плус им доаѓа :pos:

Тоа голманчето на Мехико.. Очоа!

Хамес треба да земе за најдобар играч, освен ако потпише за Реал, во тој случај Маскерано(или Ди Марија) може да земе.
Најдобар млад, сеедно е, ајде нека биде овој Холанѓанинот.
Најдобар голман, тежок избор, сите тројца беа одлични, нема некоја голема разлика меѓу нив три, меѓутоа најмногу ме влече накај Нојер.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom