СП 2014 - 1/2 финале | Холандија - Аргентина | 09.07.2014 (22:00)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација сакате да ја видите во големото финале?

• Вкупно гласачи
    140
  • Гласањето е завршено на .
I miss this time last night :(

Sudijava kako da mu e brat na Berluskoni a?

ХАахах :D не за тоа, општо пожива беше и утакмицата и темата :D

ај па и ти што човек си...греота е пак да го реметиш rigel.... ќе си набие комплекс детето...ај бар аргентина му игра добро тактички :icon_lol:

Овде детето си ти , изиграваше нешто вчера ама си доби соодветен одговор . Ббиланезу искомплексиран. :tapp:

BsITkHWIgAAAN-t.jpg

Какви педески „финти“ користи овој Инди. Нема да ме чуди црвен да јаде до крај.

Mesi kako pokraj statua da minuva so Indi :)

Му ебам копачот нигерски, иде со намера да го повреди Меси..

Премногу напаѓаат од страната каде е Инди мора да се стави Агуеро малце да биде поразноврсен нападот.

Последно уредено од модератор:
Arjen Robben only had 6 touches of the ball in the first half, fewer than anyone else. Even Cillessen had 20

Крул нека почне од сега да врти кругови околу стадион:D.

Ocajna utakmica ili popularno kazano ocobol .

Овде детето си ти , изиграваше нешто вчера ама си доби соодветен одговор . Ббиланезу искомплексиран. :tapp:
кој беше тој одговор не ми е јасно ? aли опасен тактичар си...само уште да знаеш да разликуваш што е оф топик мислење за да пријавиш ќе беше добро...џабе само се малтретираш...ајде добри ти се аргентина имаат шанси..немој само да плачеш :D

кој беше тој одговор не ми е јасно ? aли опасен тактичар си...само уште да знаеш да разликуваш што е оф топик мислење за да пријавиш ќе беше добро...џабе само се малтретираш...ајде добри ти се аргентина имаат шанси..немој само да плачеш :D

Какви пријави напатен , не вреди да се замарам со тебе , а и интересен си ми , малце имаш проблем со резонирање. :D

Какви пријави напатен , не вреди да се замарам со тебе , а и интересен си ми , малце имаш проблем со резонирање. :D
ај ај сеа не се праи на тошо модератор ми кажа дека си пријавувал....срамота е да лажеш ..дека лажеш сеа и аргентина ќе ти изгуби :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom