Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај па и ти што човек си...греота е пак да го реметиш rigel.... ќе си набие комплекс детето...ај бар аргентина му игра добро тактичкиI miss this time last night![]()
ај па и ти што човек си...греота е пак да го реметиш rigel.... ќе си набие комплекс детето...ај бар аргентина му игра добро тактички![]()
кој беше тој одговор не ми е јасно ? aли опасен тактичар си...само уште да знаеш да разликуваш што е оф топик мислење за да пријавиш ќе беше добро...џабе само се малтретираш...ајде добри ти се аргентина имаат шанси..немој само да плачешОвде детето си ти , изиграваше нешто вчера ама си доби соодветен одговор . Ббиланезу искомплексиран.![]()
кој беше тој одговор не ми е јасно ? aли опасен тактичар си...само уште да знаеш да разликуваш што е оф топик мислење за да пријавиш ќе беше добро...џабе само се малтретираш...ајде добри ти се аргентина имаат шанси..немој само да плачеш![]()
ај ај сеа не се праи на тошо модератор ми кажа дека си пријавувал....срамота е да лажеш ..дека лажеш сеа и аргентина ќе ти изгубиКакви пријави напатен , не вреди да се замарам со тебе , а и интересен си ми , малце имаш проблем со резонирање.![]()