Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_m9jno25cnb1qh3c9yo1_500.png

Од утре се спремам за следната собиранка шо ќе ја прајте, не се изджвит ова веќе:icon_mrgr:

Драга,
како ми иде на к...ц кога три пати поставувам прашање и никој не ме регистрира, еј барем нека ме опцуе ама не да ме игнорира.

Да кажам само на членот над мене па над него не ти треба штикла и така си прекрасна и забележлива
[emoji14] [emoji5]
Со 4 ја прашав уште тогаш[emoji1]

Еве да не испаднам груб, ама најважните прашања за една @Детелина се дали е со четири листа и дали е скината. :toe:
Not cool dude... not cool at all.

И според правилата, не смееш да ме цитираш :P

Па ти беше уствари бе (а се мислев кој беше) тој шо ме пиша за најдрзок форумџија, морав да го оправдам епитетот. :D :нинџ:

Иначе добро дете сум. :sramezliv:

Драга,

Премногу "Дек си, кУга ќе доваѓаш у Скопје?" , "Ја те доооојдех чекУм ве" , "Tе тук пазаруууууВМе си ВОФ Сити Молоооооооо" низ Скопјево , a до вчера на факултет ги слушав "Шо бе толку тоа скопјето мислете Лондон е" , "ебаве тоа скопските, мислете ако дУваѓате од Скопје моШ на глава дан се каЧАТе"!

Последно уредено:
Драга,

Премногу "Дек си, кУга ќе доваѓаш у Скопје?" , "Ја те доооојдех чекУм ве" , "Tе тук пазаруууууВМе си ВОФ Сити Молоооооооо" низ Скопјево , a до вчера на факултет ги слушав "Шо бе толку тоа скопјето мислете Лондон е" , "ебаве тоа скопските, мислете ако дУваѓате од Скопје моШ на глава дан се каЧАТе"!
Тие градот ни го крепат море, како така збориш :duel:

Драга,

За во 2015 година, една од желбите ми е бар кога ќе тупат со имитирање на јужни/источни дијалекти, да го прават тоа без грешки во пишување/изговор.
Тоа мислам дека ќе вреди за почит ... донекаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom