Холандија - Костарика | 05.07.2014 | 22:00 | 1/4 финале СП | Fonte Nova

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Br0NaFkCcAEHe2O.jpg
Br0NaFkCcAEHe2O.jpg

да да, најјакиот тренер на денешницава издоминира со својот подмладен тим и со 3 гола разлика ја наполни коста рика . Абе очај сте вие фановите на Манчестер,ОЧАЈ. Го потековте за за мената, абе алал да му е на тренерот,ама заброавате дека играше против КОСТА РИКА.Не дека имам нешто против него, ама го потите и вие манчестеровците со него а и хејтериве.Ајде, ме потсетивте на времето кога роналдо педеров играше за вас, досадно ко пролив бевте тогаш па долго ве немаше мораше да се појавите пак.И лани со МОЈСИЕ се возбудувавте пред почеток на сезона па ве снема некако во ноември.позз кис, и очекувам да ме цитира некој просветител и да ми одговори со ОК.
article-2631770-1DE93EE100000578-273_634x395.jpg

Aбе КОСТАРИКА ги тепа Грција, Уругвај и Италија, нерешено изигра со Англија. Што и фали на Костарика? :D

Па сигурно пред мечов очекуваше 2-3 гола разлика.А иначе уругвај и италија какви екипишта беа на светсково алал да иим е.Кога 1 шанса во меч правеја а кога две.

Па сигурно пред мечов очекуваше 2-3 гола разлика.А иначе уругвај и италија какви екипишта беа на светсково алал да иим е.Кога 1 шанса во меч правеја а кога две.
Не очекував 2-3 гола разлика искрено. Очекував да тепат, ама ипак Костариканциве изиграа одлично СП. Да имаа малце повеќе среќа Холандија уствари и ќе тепаа 2 разлика по 90 минути, ама ајде поинтересно да ни биде. :D

да да, најјакиот тренер на денешницава издоминира со својот подмладен тим и со 3 гола разлика ја наполни коста рика . Абе очај сте вие фановите на Манчестер,ОЧАЈ. Го потековте за за мената, абе алал да му е на тренерот,ама заброавате дека играше против КОСТА РИКА.Не дека имам нешто против него, ама го потите и вие манчестеровците со него а и хејтериве.Ајде, ме потсетивте на времето кога роналдо педеров играше за вас, досадно ко пролив бевте тогаш па долго ве немаше мораше да се појавите пак.И лани со МОЈСИЕ се возбудувавте пред почеток на сезона па ве снема некако во ноември.позз кис, и очекувам да ме цитира некој просветител и да ми одговори со ОК.

ОК :D

Сеа после изглеано светско и јас знам да кажам што екипишта беа а не во експертскана тема, Коста Рика во екипите што ќе се полнети :icon_lol: Абе Ацко не се лути теее еве ќе изгубат од Аргентина ќе пофаќаш сеир и ти и за Робен и за Ван гал :D

Ако освои некој од Бра/Хол/Гер, Баерн ќе има светски шампион во своите редови :vozbud:

Bayern uber alles
А и Аргентина да освои што ви е гајле,тука ви е Демикелис.. И онака уште неможете да го прежалите неговото заминување.. :D:D

Сеа после изглеано светско и јас знам да кажам што екипишта беа а не во експертскана тема, Коста Рика во екипите што ќе се полнети :icon_lol: Абе Ацко не се лути теее еве ќе изгубат од Аргентина ќе пофаќаш сеир и ти и за Робен и за Ван гал :D

ibra-face-ref.gif

Aко изгубат од Аргентина, до тренерот ке е, не се појави човекот цело Светско Првенство. :pos:

На Коста Рика и фали тренер ко Ван Гал.

Ни се лутам, ни се нервирам.А богами и како сум опуштен вечерва, ништо неможе да налути,изнервира.Уште од самиот почеток сум против Аргентина,и крајно ќе се разочарам ако тие го освојат.Така да сигурно во 1/2 ќе навивам за Холандија, јас немам ништо против нив или ВГ ама го потековте со чичково.Ако се испосереја немаше да има врска со него тогаш ама сега го потите со глупости.
Не после изгледано светско, Уругвај уште пред почеток знаев дека ќе се изгубат во просторот.Тие и насреќа или со помош на судии поминаа групи(незаслужено).Не дека очекував Коста Рика да стигне до овде, нормално како и сите очекував во групи да го јадат.Ама веќе кога стигна до 1/4 секоја екипа што влезе во 1/4 би ја издоминирала со 2 разлика, а вие со господ ваш ВГ се кефосувате што го сменил голманот :S

Не заебавајте сеа дека Холандија не заслужила. Имаа 100 шанси, пречки, стативи вадење од гол линија. Ок Костарика се бранеше и океј не ги кривам тоа им беше стратегија, али во никој случај не оправдувам дека помаранџиве не заслужија победа.

Секоја чест за Костарика за тоа што го направија во група против гиганти екипи, али уште со Грција се виде дека им се ближи крајот. Холанѓаните само не успеваа да реализираат, ако и тоа им одеше од рака, ќе ги наполнеа.

Ќе видиме, со Аргентина очекувам друг фудбал бидејќи сигурно нема да има константна одбрана од гаучосите, туку ќе се игра отворено.

Голема слабост на холанѓаните им е загубата на Де Јонг и немањето на заден везен играч што ќе ја пренесе топката во напад.

Видете реално Ван Гал има голем удел во тоа што Холандија е во 1/2 бидејќи сите играчи до еден ги краси дисциплината во играта каде не прат глупости и го цеди максимумот од секој играч во тимот ако се знае дека во тимот има 8 просечни фудбалери...заприметете малце на секоја утакмица од ова СП Холаѓаните не направија некоја круницијална грешка за да ги фатат на контра/полуконтра или пак да се изглупира некој со топката..секоја ситуација едноставно ја решаваат со пас до најблискиот или пак ја подаваат назад..сите голови што ги примија досега беа од далеку и два пенали...ниту еден гол не примија поради испаѓање на некој играч или пак да му е раштимана одбраната...

ете зошто е битен Ван Гал..но вие од што паѓате од намерните провокации на фановите на Јунајтед и омразата спрема истоимениот клуб некако не сакате да ги видите фактите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom