Франција - Германија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 18:00 | Маракана

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Левиот, секако. :D

А бе Лев секако дека е лев. Ама еве сега добро ги поставил играчите. Го извадил и спориот Мертезакер. Хумелс не играше против Алжир поради повреда и еве сега е во стартните со Боатенг. Сега на овој меч само играчите на теренот ќе бидат виновни за поразот или победата.

Тоа ќе биде слабата страна, но ако гледаме и при слободни удари и корнери ќе бидат поопасни имајќи ги Клозе, Хеведес, Хумелс, Боатенг, Швајнштајгер и Милер во противничкиот шеснаесетник. Сите тие се добри во високи дуели и игра со глава така да очекувам таков гол на овој меч.

Тоа ќе биде слабата страна, но ако гледаме и при слободни удари и корнери ќе бидат поопасни имајќи ги Клозе, Хеведес, Хумелс, Боатенг, Швајнштајгер и Милер во противничкиот шеснаесетник. Сите тие се добри во високи дуели и игра со глава така да очекувам таков гол на овој меч.
Алудирав на тоа кој ќе биде распнат од хејтерската фела ако случајно изгубат .:icon_mrgr:

И ја би го играл Хеведес пред Дурм,единствена замерка ми е што не го проба ич.

Алудирав на тоа кој ќе биде распнат од хејтерската фела ако случајно изгубат .:icon_mrgr:

И ја би го играл Хеведес пред Дурм,единствена замерка ми е што не го проба ич.

Мене пак за Гроскројц. Можеше и еден од Подолски и Ширле да стартува на местото на слабиот Озил, но ајде се надевам Озил ќе прикаже добар меч па во 2-то полувреме Полди или Ширле да влезе во игра. Гетце место Клозе зошто сепак нема да може Клозе да издржи 90 или 120 минути.

Се се, ама кога ќе почнете нацистички слики да ставате го достигнувате врвот на дебилизмот и сите неутралци автоматски контра Германија одат...(не дека ве интересира, ама премногу е глупо.
ова, поставување слики на кои има ширење нацизам ќе ви заработи бан од форумов, постовите ќе ви бидат избришани, ум за во иднина.

Лев пичкица слуша јавноста во Германија што ќе каже, али бар ќе си има оправдување кога ќе изгубат.

10497048_10152160513376976_7727888558320783659_o.png

Ајде петлиња,направете ме мене и нацијата на Тиери горда!
леЗ блуЗ !

Со овој состав и да изгуби Германија никој нема да биде крив. Едноставно ако изгубат вака значи дека не покажале тоа што треба да се покаже за да освоиш светско и заслужено ќе си одат дома.

Јас мислам дека составов е добар. Позитивно ме изненади Лев.

ова, поставување слики на кои има ширење нацизам ќе ви заработи бан од форумов, постовите ќе ви бидат избришани, ум за во иднина.
Ова знам дека се однесува на мојот пост од преги и гледам сте го скинале. Иако немав никаква лоша намера, примете инвинение. Бичу повоздржан во иднина :D.

Составот (y)(y)! Уште Полди фали место Крос и да биде истата навална линија како во ЈАР. Убицата Клосе ако не ги реши, нема кој. Deutschland!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom