MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
ХеведесЕве ви го Лам десно и Клозе во напад. Само ме интересира ако и со овој состав не успеат што ќе пишувате тогаш. Кој ќе биде виновен за тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХеведесЕве ви го Лам десно и Клозе во напад. Само ме интересира ако и со овој состав не успеат што ќе пишувате тогаш. Кој ќе биде виновен за тоа.
Левиот, секако.![]()
Хеведес
Алудирав на тоа кој ќе биде распнат од хејтерската фела ако случајно изгубат .Тоа ќе биде слабата страна, но ако гледаме и при слободни удари и корнери ќе бидат поопасни имајќи ги Клозе, Хеведес, Хумелс, Боатенг, Швајнштајгер и Милер во противничкиот шеснаесетник. Сите тие се добри во високи дуели и игра со глава така да очекувам таков гол на овој меч.
Алудирав на тоа кој ќе биде распнат од хејтерската фела ако случајно изгубат .
И ја би го играл Хеведес пред Дурм,единствена замерка ми е што не го проба ич.
ова, поставување слики на кои има ширење нацизам ќе ви заработи бан од форумов, постовите ќе ви бидат избришани, ум за во иднина.Се се, ама кога ќе почнете нацистички слики да ставате го достигнувате врвот на дебилизмот и сите неутралци автоматски контра Германија одат...(не дека ве интересира, ама премногу е глупо.
Ова знам дека се однесува на мојот пост од преги и гледам сте го скинале. Иако немав никаква лоша намера, примете инвинение. Бичу повоздржан во иднинаова, поставување слики на кои има ширење нацизам ќе ви заработи бан од форумов, постовите ќе ви бидат избришани, ум за во иднина.