Green Beach Festival vol.5 - 01.08.2014

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
Со оглед на тоа што кај нашите фанови размерот помеѓу Цеца и електронската музика е премногу голем, едноставно на Грин Бич ќе има премалку луѓе... барем во споредба со Цеца. По завршетокот на Цеца можеби ќе одат на Грин Бич, ама аку треба да купат карта нема ни да влегуваат, така да. :D
toa e jasno kako den deka ke nema mnogu narod na griin beach(kako lani ili pred taa godina) vo odnos na ceca
mozebi da imase dj od ovie sto se po poznatite (sto se palat malite deca na niv) ke imase mozebi nesto povike narod na grean beach,ama vaka e podobro za nas postarite,ke nema mali deca :D[DOUBLEPOST=1406561831][/DOUBLEPOST]
И да не беше Цеца годинава ќе имаше помала посетеност за разлика од минатите изданија.
tocno se slagam
toa e taka zaradi faktot sto decata od 17 18 godini nemaat poima koj e ovoj danny t

spored fb profilot na tenaglia najverojatno nema da ide na green beach
tragedija vo negovata familija

My Dear Friends, it is with deep regret and great sadness that I share this here news. Today we lost my dearly beloved nephew Matthew Tenaglia, the son of my elder brother James & his incredible wife Mary Ann. The 2 best parents on earth without a doubt. Matty was only 24. He suffered from Muscular Dystrophy since birth and unfortunately was unable to walk or speak. But he was very aware and was always ready to laugh at our silly jokes. Matty had the best care imaginable. There was never a stone unturned when it came to providing him with the very best for him to have a comfortable life. Naturally, all of our hearts are "bleeding deeply" over this. Unfortunately (and obviously) I will have to cancel my gig in Macedonia this weekend to be with my family every step of the way. I can already envision Matthew's hand being held by the Lord as they are "walking" along streets paved with gold and Matthew "talking" to Jesus and telling him how much he loved his mother and father, and how much he thanks them and his brother James Jr, for all they've done for him. I also envision him being up there with our mom and his other grandmom joining all together, chatting with lots of laughter and tears, in a way that we had all hoped for since the day Matty was born! God is the redeemer and HE will make ALL things right if we truly believe and place our trust in him. "Faith" is in the realm of the unseen. Please Tap into it & May God Bless You All. Feel free to write a short message and I will print it and show the fam when the time is appropriate. Thanks my friends. Peace & Love[DOUBLEPOST=1406753894][/DOUBLEPOST]ocekuvame sega organizatorite samo da potvrdat

Сеа ќе чекаме:([DOUBLEPOST=1406761218][/DOUBLEPOST]
ocekuvame sega organizatorite samo da potvrdat
Потврдија.
Со огромно жалење ве известуваме дека поради семејна трагедија, настапот на Дени Tенаглиа на Грин Бич фестивал во последен момент мораше да биде откажан. Во овој тажен момент длабоко сочувствуваме со Дени Тенаглиа и неговото семејство!
Ве известуваме дека Грин Бич ќе се одржи и во најскор можен рок ќе ве известиме за сите детали околу фестивалот.
Се надеваме на вашето разбирање и сочувство со овој исклучителен артист во овие тешки моменти.

Последно уредено:
На ГРИН БИЧ ФЕСТИВАЛ утре ќе настапат останатите артисти кои претходно беа најавениSabb, DJ Zoki Bejbe и Никифор, а покрај нив фестивалската бина ќе ги претстави и нови артисти кои ќе ги објавиме во следните 1-2 часа. ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ за влезниците:
* Продажбата на влезниците е веќе стопирана, а влезот на фестивалот во утре ДО ПОЛНОЌ (00:00 часот) ќе биде БЕСПЛАТЕН за сите посетители, додека пак ПО ПОЛНОЌ влезниците кои ќе се продаваат на билетарата на Грин Бич Фестивал ќе чинат 200 денари.
*Оние кои веќе ги купиле своите влезници за Грин Бич Фестивал во претпродажба, при влезот на фестивалот во замена за сумата која ја платиле ќе добијат ваучери за пијалоци во рамки на фестивалот (односно ваучер за пијалоци во вредност од 500 денари до полноќ и ваучер за пијалоци во вредност во 300 денари по полноќ).
*Доколку веќе сте купиле карта за Грин Бич Фестивал, но поради откажаниот настап на Дени Тенаглиа сепак нема да присуствувате на фестивалот, почнувајќи од понеделник влезниците ќе можете да ги вратите во продажната мрежа на МК тикетс каде што ќе ви бидат вратени и парите. За оваа можност, дополнителни информации за местата каде што ќе се врши враќањето на билетите, ќе бидат објавени наскоро.

Па добро, интересни опции понудија(y)[DOUBLEPOST=1406817593][/DOUBLEPOST]Значит јас можам да отидам без карта и да ме пуштат, а после понеделник да си ги земам парите :D

Последно уредено:
Sabri има парче да напраи ;)

Влијателниот диџеј и музички продуцент YOUSEF е новото име кое доаѓа со гаранција за одлична журка на утрешниот Грин Бич Фестивал. Yousef со години е дел од британската андерграунд хаус музичка сцена. Предводејќи ги едни од најпознатите клубски журки во Европа, славните „Circus“, за кратко време стана значајно име на хаус жанрот, познат по настапите во најголемите и најлудите ноќни клубови ширум светот. Нови звуци, нов развој и поместување на нови граници; сето тоа остануваат клучен дел од неговиот имиџ како еден од водечките андерграунд имиња на хаус музиката. НАСКОРО ОБЈАВУВАМЕ УШТЕ ЕДЕН ИЗВЕДУВАЧ КОЈ УТРЕ ДОАЃА НА ГРИН БИЧ ФЕСТИВАЛ!
[DOUBLEPOST=1406825417][/DOUBLEPOST]
Вториот артист кој доаѓа утре, повозрасните би требало најмногу да го препознаат како фронтмен на британската поп група The Shamen од раните ’90ти! Британецот Mr.C денес е сепак повеќе познат како хаус и техно диџеј, продуцент и резидент диџеј на бројни славни клубови низ светот, кого ќе имаме можност да го видиме утре на ГРИН БИЧ ФЕСТИВАЛ!

da bidam iskren ne mi se poznati ovie dj sto gi najavija
ama toa e toa vo posleden moment taka ke bide,barem vlezot do 12 e bez pari :D

Вие сите што пишувате на темава што не си договорите еден коњопој и дискутирате додека другите се журкаат на МУЗИКАТА?
Доста се правите паметни овој ми е спор оној ми е брз а третион ми е лигуш. Кога се оди на журка се слуша музика, нема да се ограничувам да одам или не одам на некој ДЈ затоа што сум си нацртал во главата дека не го бива. Паметњаковци на кило почнале на форумов да доаѓаат.

Па добро, интересни опции понудија(y)[DOUBLEPOST=1406817593][/DOUBLEPOST]Значит јас можам да отидам без карта и да ме пуштат, а после понеделник да си ги земам парите :D
isto ti se fakja
sigurno ke ispies 4 5 pijacki,tie pari ke gi dadis za pijacki a vo ponedelnik ako ja vratis kartata ke si gi povratis pijackite :) znaci isto ti e

Yousef е многу добар дџ, технички да не зборам. Трибал текх ќе си пука.
Овој другиов Mr.C е стара ацид фаца.
Е мене ми е криво, имало најава дека Yousef заедно со Nic Fanciulli требало да дојде.
Но вториов неможел да направи рокада.:(

da idese nic fancuilli sigurno ke odev,vaka sega se mislam,pola pola sum :D
inaku cista desetka za organizatorite,vo posleden moment otkaza danny i pak najdoa odlicni resenija

Како за без пари во последен момент со откажување на главната ѕвезда што требаше да настапи супер испадна и пасворд уште еднаш се докажаа како најдобрата продукција во Македонија донесоа океј дј што сепак направија некаква забава и не оставија без ништо само шабаните да се радуваат таа вечер ! Очајно што на идење сабалјето пред влез видов карти од цеца што значи сепак некои шабани стасале од таму и тука али нема врска занемарливи се. Sabb одлично загревање, Yousef океј, а Mr.C ме изненади позитивно и растури добро !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom