Што мислите за Saab 9-3 од 2003 до 2005 година?

• Креатор на темата Креатор на темата ice-sk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јануари 2014
Мислења
8
Поени од реакции
1
Mislenje za saab 9-3 od 2003 do 2005 god VO SRCE MI OSTANA KOA GO VIDOV I NADVORESNO I VNATRESNO I PERFOMANSI ELEKTORONIKA I SVE E NA 1 MESTO

Kako e so delovi kaj nas dali se premnogu skapi ili ne (slusnav deka moze od opel C delovi da se koristat)

SAMO LUGJE KOJ STO SE RAZBIRAAT NEKA KOMENTIRAAT A NE ONIE KOJ SE DOJDENI ZA CARSISKI MUABET

Saab се едни од најцврсто дизајнирани возила спаѓаат во класата на волво за безбедност Овие коли едноставно не се кршат :D. За делови искрајно не знам, но имам пријател кој има ваков Saab, никаков проблем со тоа возило немал.

:)

Освен ако имаш подлабок џеб, инаку не ти ги препорачувам СААБ да бидеме реални, многу скапи се деловите (бар така имам слушнато).

Јас се интересирав за Сааб искрено и мене ми влегоа во срце но тоа што троши многу троши зборуваме за бензинец сааб кој троши 10/11 градска за нашиот стандард е многу, втора работа е што е лоша во македонија НЕМА овластен сервисер ниту пак да ги набавиш деловите, ќе мораш самиот да ги нарачуваш од грчка така да тие се основните проблеми за Сааб-от.

Како кола навистина е одлична многу тешко се расипува ниту пак фаќа корозија едноставно колата е да ја наполниш со бензин и да возиш од тука до Белгија и галје да немаш, деловите од останатите коли се посакипи за некои 10-15% значи ако имаш малку подлабок џеб земај и не му ја мисли!

Јас се интересирав за Сааб искрено и мене ми влегоа во срце но тоа што троши многу троши зборуваме за бензинец сааб кој троши 10/11 градска за нашиот стандард е многу, втора работа е што е лоша во македонија НЕМА овластен сервисер ниту пак да ги набавиш деловите, ќе мораш самиот да ги нарачуваш од грчка така да тие се основните проблеми за Сааб-от.

Има и дизели од 1.9l со градска од 7.7 (фабричка бројка).
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=11907

Прва работа за потрошња чипување е секогаш опција, а башка за бензинец постои и плин. Иначе како би имале овластен сервисер кога не постои ни дистрибутер, а башка и фирмата е банкрот? Ако некогаш било време за купување сааб тогаш тоа е сега

Ako mozes pousti link od oglasot da go vidam saabot, i jas sum ljubitel.

Ако е овде возен и слабо одржаван - батали го

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom