Што ви недостига во врската?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ниедна врска не е совршена и во секоја недостига по нешто.Така секогаш било и ке биде.Уживам во мојата врска иако понекогаш недостасува адреналинот,возбудата и романтиката.Али се живее и без тоа некако:pipi:

Ми недостига блискост, ми недостика тоа што сме физички разделени со многу километри.... Ако далечината не направи проблеми се ке биде совршено, како и досега.

Ми недостига блискост, ми недостика тоа што сме физички разделени со многу километри.... Ако далечината не направи проблеми се ке биде совршено, како и досега.
Далечината силната-вистинска љубов може да ја направи уште посилна,но слабата љубов може да ја прекине.
Како што ветерот го разгорува големиот оган,а го гаси малото огинче!
Иначе мене не ми недостасува во врската ,ама баш ништо:je:

Oбично крај на врските или најголем проблем е вниманието.коа некој не посветува внимание, а се оддава на срања од типот, ми се спие, не ми се излага ми студи не ми се иде, воа она, никад нема врската да опстојува.

Oбично крај на врските или најголем проблем е вниманието.коа некој не посветува внимание, а се оддава на срања од типот, ми се спие, не ми се излага ми студи не ми се иде, воа она, никад нема врската да опстојува.
а,треба ли да го лаже кога навистина му се спие или му е лошо?
Па сите си имаме лоши денови,ако те сака ќе те разбере

Моментално ми смета оддалеченоста :(

Секс, незнам женска ми ми вика дека не е спремна, се ни оди супер ама кога ќе дојдеме до најбитното таа некако се трга несака. Се сомневав првиот пат дека веќе не сака да идеме, но потоа ми објасни дека не е тоа проблемот, незнам што да правам ... :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom