СП 2014 (осминафинале) Коста Рика-Грција

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување

Кој оди понатаму?

• Вкупно гласачи
    102
  • Гласањето е завршено на .
Костарика ќе ги врати грциве во античко време,поточно 338 п.н.е кај Херонеја (y)

@blanco KAK SI MOZEL DA GO PRDADES NASIOT LAF MAKEDONSKI I DA GLASAS ZA JUZNITE SOSEDI?!?!ZAMISLI SEGA KAKO MU E NA FERNANDO MAKEDONSKI LLORENTE KOGA GLEDA KAK NEGOVTE SINOVI MAKEDONCKI GLASAT ZA KRVNNIOT NEPRIJATEL NA NASATA MILA MAJCICKA MACEDONIA.MIE MAKEDONSCKITE OD PERT,KANADA I USA SME ZGRZENI OD OVOJ CIN, I BRAME NAJOSTRO DA SE OSSUDI OD VMRO, NIKOLA GRRUEVSI I IDNIOT NAS FILIP VTORI, GJORGJE IVANOV.... OD VAKVI SI PTIME!!!

BLANCO E BITANGA!!!!

ne go glasav ja u podrum bev srbski sluzbi se toa sakaat da go raskaraat mene i llorente ama

10269599_3910474097436_1791514148506713742_n.jpg

Убеден сум дека Грција иде во четврт финале. Грците имаат добра екипа што знае да игра тактички многу добро. Костарика се ОК, ама мислам дека толку им е дострелот.
П.С. не приоѓајте толку емотивно :) ит афектс јор џаџмент шо викаа у Кум тројката

Банирајте го гркофилов над мене, ваквиве името сакаат да ни го сменат. Не го даваме.

Би рекла Грциве цигански се провлекоа до осмина финале, но тоа би било навреда за ромите.
Костарика тепа.

1FXWgly.jpg

иначе грчките репрезентативци се откажале од премиите само да се изградат тренинг центри во грчка.

Додека Камерунците се закануваа со бојкот ако не им се исплатат премии.

потег за поздрав,јесте да ги мрзам педеришчана,ама одличен потег.

znaejci gi kakva srekja imaat ovie komsiite nisto cudno da se protnat nekako

Ајде Грција , само заради Самарас и Карагунис . (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom