Бели магии размена на рецепти обреди и информации

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Ова тема е наменета за размена на корисни информации за и околу белата магија. За разлика од црната магија, белата магија е наменета за добробит на човекот, таа му носи љубов, среќа, пари, здравје, успех.... Таа е во склад со христијанските начела и учења за добробит на граѓаните. Постојат многу разни рецепти, баења, техники.. за практицирање на белата магија, некои се повеќе, некои помалце успешни, па ако има некој некаква информација или искуство - нека ги сподели, еве за почеток би споменал магии каде се користат мачки, постојат окрутни магии за кои сметам дека треба да се избегаваат нема да одам во детали но се работи за пиење на крв од црна мачка уз одредени ритуали со кои особата станува неодолива за спротивниот пол, но повторувам сум против секакво окрутно однесување кон живи створови, така да ќе ви пренесам една друга бела магија - за спречување на неверство на мажитем, потребни се мали штотуку родени мачиња, тие се капат во обична чиста вода, која вода после му се дава на мажот да ја испие и после тоа тој станува слеп за други жени и останува верен само на сопствената. Секако ова е најслаба магија и не дава секогаш успех но како за почеток и како наједноставна ја напоменав

А ја‘, батка, сеуште барам рецепт сарма од свинско, завиткана во лозов лист...:(

свинско е забрането спрема библијата

Ц. свинското е забрането според тебе, не и според Писмото.
Но, ти ионака не си референца за точноста и вистинитоста па ја‘ слободно можам да конзумисам свињетина...

Ц. свинското е забрането според тебе, не и според Писмото.
Но, ти ионака не си референца за точноста и вистинитоста па ја‘ слободно можам да конзумисам свињетина...
Бог рече забрането е , а кој те научи тебе дека не е ?

То‘ сигурно бил твојот бог, оти мојот Бог такво нешто не велит...

7. и свињата, бидејќи има раздвоени копита, а не прежива – нечиста да ви е.
8. Од месото нивно да не јадете, ниту, пак, мршите нивни да ги допирате – тие се за вас нечисти.

Abandon_thread.gif

7. и свињата, бидејќи има раздвоени копита, а не прежива – нечиста да ви е.
8. Од месото нивно да не јадете, ниту, пак, мршите нивни да ги допирате – тие се за вас нечисти.

Дела Апостолски: 11.5-11.9.

Ке видиш за 2-3 месеци овој ке почне да проповеда ислам бидејќи нема работа и лесно е поткуплив. Уствари ја овој за 200 евра ке го натерам да верува у мене. Беда невидена е, џабе си го трошиш времето со овој. Ама што ке прави сирот по цел ден кисне на форумов. Мора да отвара по 5 теми на саат. :place::place::place:

интересна тема
јас знам за една бела магија
ако двајца се искарани ( пр. мајка ти и татко ти), навечер откако ке си легнат на прагот на собата да им оставиш лист од липа и ке се смират
Како помали со брат ми една вечер им ставивме, а пред тоа имаше голема расправија и ние двајца на прагот им ставале сува липа и тоа цела кесичка, па сабајлето си добивме и по една зш сме напрајле лом, ама битно тие се смирија

Ова тема е наменета за размена на корисни информации за и околу белата магија. За разлика од црната магија, белата магија е наменета за добробит на човекот, таа му носи љубов, среќа, пари, здравје, успех.... Таа е во склад со христијанските начела и учења за добробит на граѓаните. Постојат многу разни рецепти, баења, техники.. за практицирање на белата магија, некои се повеќе, некои помалце успешни, па ако има некој некаква информација или искуство - нека ги сподели, еве за почеток би споменал магии каде се користат мачки, постојат окрутни магии за кои сметам дека треба да се избегаваат нема да одам во детали но се работи за пиење на крв од црна мачка уз одредени ритуали со кои особата станува неодолива за спротивниот пол, но повторувам сум против секакво окрутно однесување кон живи створови, така да ќе ви пренесам една друга бела магија - за спречување на неверство на мажитем, потребни се мали штотуку родени мачиња, тие се капат во обична чиста вода, која вода после му се дава на мажот да ја испие и после тоа тој станува слеп за други жени и останува верен само на сопствената. Секако ова е најслаба магија и не дава секогаш успех но како за почеток и како наједноставна ја напоменав
Добра тема..супер одлична.
Ме потсеќа на една секта која овде многу се промовира.......:pos:....нешто крв од мачки

А дали има и жолта магија?
Во неа мислам дека можело да се прави и секс на гробишта!

Последно уредено:
Покровителка на белите магии е Марија, мајката на Исус и најчесто неа ја повикуваат на помош при обредите на белите магии, на пример да се врзи љубовна врска со некој маж, заљубената жена го гледа скришум и додека го гледа на конец врзува девет јазли при што го изгвара името на девица Марија.[DOUBLEPOST=1403388834][/DOUBLEPOST]
Дела Апостолски: 11.5-11.9.
Oд госпо немаш нешто такво? некое нареѓење... некој закон ....

Последно уредено:
Е ми читај ги стихојте, таму се‘ пишит...
Имаш наредба од бог, вели - свињата е нечиста - не ја јадите, па имаш павле кој вели - а бе јадете се.
То се стиховите, павле на бог му укина наредбата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom