Црквата во одбрана на народот

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Кога се зборува за црквата, обично се мисли на храмовите со икони кадилници, попој кој појат неразбирливи текстови, вапцање јајца, палење оган за коледе, џипови, скокање по крстот во вода, хотели, јагнешко... но малкумина знат дека зад таа фасада постои и она сериозна црква која се бори против злото, против демони, духој, вампири, вештери, уроци, змејови.... Тие техники не се кажуваат јавно, од една страна да не се создава паника и чувство на нелагодност кај народот, а и постојат многу тајни обреди, алатки, симболи и оружја за борба против злото кои можат да бидат или злоупотребени од страна на несовесни граѓани или лошите сили да создадат некои свои орудија или магии со кои би се бранеле од црквените.
На ова тема ве повикувам да споделите, кажете и пренесете вашите сознанија за Црквената активност на боеното поле против лошите и неубави сили, еве за почеток како Црквата се бори против лошите духој кој влегуваат во чоечкото тело и создаваат невољи:

Досаден си
знаеме дека се палиш на господ ама чил тхе фак аут

Ова е форум имаш најразлични теми и дискусии не си обврзан на сите да се досадуваш, одбери си она која ти е интересна и читај и пиши си таму
Ех шубо беше дур не ве распуштија, идеа сериозни луѓе за дискусија не деца

Кога се зборува за црквата, обично се мисли на храмовите со икони кадилници, попој кој појат неразбирливи текстови, вапцање јајца, палење оган за коледе, џипови, скокање по крстот во вода, хотели, јагнешко...

Хммм,. сакаш да кажеш дека ТИ МИСЛИШ оти под пимот „црква„ се подразбираат наведените работи, нали...
Црквата пак, има поинакво објаснување за поимот „црква„.[DOUBLEPOST=1403357776][/DOUBLEPOST]
... но малкумина знат дека

Да, во тие малкумина, не можеш да се вброиш и себе си, оти во спротивно, не би поставувал вакви „клипови„ во кои ѓоамоти се врши истеруење нечисти сили, нали...

bump... само затоа што никој не му обрнува внимание веќе. Плус што е досаден, нема попаметна работа, а и највероватно нема свој живот. Сочуствувајте со него, пишете нешто.

Хммм,. сакаш да кажеш дека ТИ МИСЛИШ оти под пимот „црква„ се подразбираат наведените работи, нали...
Црквата пак, има поинакво објаснување за поимот „црква„.[DOUBLEPOST=1403357776][/DOUBLEPOST]

Да, во тие малкумина, не можеш да се вброиш и себе си, оти во спротивно, не би поставувал вакви „клипови„ во кои ѓоамоти се врши истеруење нечисти сили, нали...
Јас ко што гледам на клипот црковни лица, со крст се борат против лошиот дух во девојката и користат магии за истерување во кои се споменува името на Исус. Не се ни будисти ни муслимани ни хиндуси.
Дефинитивно се христијани

Јас ко што гледам на клипот црковни лица, со крст се борат против лошиот дух во девојката и користат магии за истерување во кои се споменува името на Исус. Не се ни будисти ни муслимани ни хиндуси.
Дефинитивно се христијани
Биди искрен, те плаќа некој да сереш вака? Нели ти е малце глупо по цел ден да киснеш на форум и да поставуваш идиотски прашања?
Имаш ли некоја цел у животот твој усран? Биди искрен.

Биди искрен, те плаќа некој да сереш вака? Нели ти е малце глупо по цел ден да киснеш на форум и да поставуваш идиотски прашања?
Имаш ли некоја цел у животот твој усран? Биди искрен.
Ме плаќа Сојуз на комунистички масонски протестантско католички евреи - исламски огранок
Шо си се нанервирал ти толку, да не помина лоше на екстерното??[DOUBLEPOST=1403359545][/DOUBLEPOST]За оние кои не веруваат еве званичен став и објаснување на Христијанската црква околу борбата против лошите и зли демони во луѓето.
(добро би му дошло едно истерување на демони и од неколку овде присутни дискутанти)

Последно уредено:
Ме плаќа Сојуз на комунистички масонски протестантско католички евреи - исламски огранок
Шо си се нанервирал ти толку, да не помина лоше на екстерното??
Не, грешка си, не се нервирам тоа што пишуваш идиотски работи туку само сум зачуден малку. Зашто ?
1. Член си на форумов од 2008, значи комотно можам да кажам дека си возрасен човек.
2. Бидејќи си 24/7 онлајн (калкулирам според мислењата што ги имаш) некој друг треба да заработува за да тебе да ти обезбеди интернет за да кењаш.
3. Нели ти е глупо малку твоите да 'рмбаат за тебе, додека ти си највероватно физички способен (психички не верувам, ама има и за такви работа).
4. Дали после 6 години се гледаш со 32 000 бесцелни мислења и куп отворени идиотски теми? Ако одговорот е да, тогаш стварно ми е жал за тебе.

Не, грешка си, не се нервирам тоа што пишуваш идиотски работи туку само сум зачуден малку. Зашто ?
1. Член си на форумов од 2008, значи комотно можам да кажам дека си возрасен човек.
2. Бидејќи си 24/7 онлајн (калкулирам според мислењата што ги имаш) некој друг треба да заработува за да тебе да ти обезбеди интернет за да кењаш.
3. Нели ти е глупо малку твоите да 'рмбаат за тебе, додека ти си највероватно физички способен (психички не верувам, ама има и за такви работа).
4. Дали после 6 години се гледаш со 32 000 бесцелни мислења и куп отворени идиотски теми? Ако одговорот е да, тогаш стварно ми е жал за тебе.

Јас бев член на форум од 2005 од 2008 ми е новиот јузер

не сум 24 сати на форум али сум некои 10-12

имам акумулирано доволно пари да не треба да работам редовно и стално што не значи дека не си подработнувам али колку и кога јас сакам

после 6 години јас се уште ќе бидам легенда на форумот а ти заборавен исфрустриран црв

Си се прашал ли зошто мене господ ми дал смиреност, пари, смисла за хумор, интелигенција, духовитост, лепота.. а тебе те лишил од сето тоа?

Јас бев член на форум од 2005 од 2008 ми е новиот јузер

не сум 24 сати на форум али сум некои 10-12

имам акумулирано доволно пари да не треба да работам редовно и стално што не значи дека не си подработнувам али колку и кога јас сакам

после 6 години јас се уште ќе бидам легенда на форумот а ти заборавен исфрустриран црв

Си се прашал ли зошто мене господ ми дал смиреност, пари, смисла за хумор, интелигенција, духовитост, лепота.. а тебе те лишил од сето тоа?

Последнава реченица ти е како од оглас за осамени лица. :vozbud::vozbud::vozbud:
Лол "лепи" се гледа колку си смирен по оваа реакција. :drk:
Жалче си, гледаш дека не можеш со мене. Те убивам у поим, боље избегнувај да ми реплицираш.

Жалче си, гледаш дека не можеш со мене. Те убивам у поим, боље избегнувај да ми реплицираш.
И сега убицо дали веруваш дека постојат зли духови кои влегуваат во луѓето и дали црквата може да ги истера ?

И сега убицо дали веруваш дека постојат зли духови кои влегуваат во луѓето и дали црквата може да ги истера ?
Аман бе, од нервоза 3 пати го едитира постот. Полека пишувај и така имаш 10 годишно искуство. Без нервоза.
Иначе да, верувам.:)

Аман бе, од нервоза 3 пати го едитира постот. Полека пишувај и така имаш 10 годишно искуство. Без нервоза.
Иначе да, верувам.:)
изгледа не си го прочитал внимателно првиот пост, пишам и ја дека има зли и непријатни духови кој влегваат во луѓе и кои црквата со специјални техники ги истерува - значи не си разбрал убо, џабе се бунеше и протестираше.

изгледа не си го прочитал внимателно првиот пост, пишам и ја дека има зли и непријатни духови кој влегваат во луѓе и кои црквата со специјални техники ги истерува - значи не си разбрал убо, џабе се бунеше и протестираше.
Тролаш и ке те тролат, таков ти е животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom