Бубачки

• Креатор на темата Креатор на темата nando
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 август 2012
Мислења
37
Поени од реакции
7
Незнам каде да ја ставам темата... ако не е во ред преместете ја !
Во мојот стан имам бубачки и незнам како да ги отстранам.. Дали има некој искуство со Pest Reject дали вреди да се купи или пак пријателите ми кажаа да го прскам станот со некои спрејови таму и јас незнам.. Ако некој знае некакво решение нека напише или пак вреди ли да се купи Pest Reject ?

какви бубачки,не кажуваш, (која Марка-Форма) од оние црнине да не се како бумбари и што искачаат во темно-ноќе,
или се лебарки, или оние ситнине слични-исти кој ги има над бурињата со комиње, или оние што излегуваат од стар грав,
или од некое устојано брашно или гриз,летаат ли,црни ли се,бараат ли влага или топло, на кој места најмногу ги има, и т.н.

neopitroid_alfa_1l.jpg

NEOPITROID alfa - Гарантирано и проверено од моја страна :)

Нема мирис, не остава дамки и ги ништи сите инсекти.Го има по земјоделските аптеки, околу 350 денари чинам дека беше.

http://www.veterina.com.mk/neopitroid-alfa.html

Попрскај со бензин и запали..Ќе видиш сабајлето ќе нема ништо..

ОК, изгледа не се такви бубачките.
Ајде пак да пробаме, еве фотографии од неколку...бубачки.
Bullet-AntBIG.jpg

ngbbs4370ee92a0212.jpg

dcf_0283.jpg

2sb204w.jpg

goliath-beetle-300x208.jpg

2rrb2mf.jpg

mvg12r.jpg

:)

Последно уредено:
пробав со тоа прскање, го купив 350 денари во земјоделска аптека.. вчера го испрскав целиот стан сабајле најдов 12 мртви бубачки..

пробав со тоа прскање, го купив 350 денари во земјоделска аптека.. вчера го испрскав целиот стан сабајле најдов 12 мртви бубачки..
А домашни миленичиња имаш?

Јас ги користам овие, али зависит од типот на шушуљајки:D (бубачки) шо ти шетет низ дома. Ефикасни се али ак се некој вонземски тогај ти предлагам да се пресметаш физички:).
Photo0086.jpg

Незнам каде да ја ставам темата... ако не е во ред преместете ја !
Во мојот стан имам бубачки и незнам како да ги отстранам.. Дали има некој искуство со Pest Reject дали вреди да се купи или пак пријателите ми кажаа да го прскам станот со некои спрејови таму и јас незнам.. Ако некој знае некакво решение нека напише или пак вреди ли да се купи Pest Reject ?
Јас купив Pest Reject,првите денови не се ни приметуваше,ама после некое време почна да има резултати.Рачунај дека ќе треба да ти стои уклучено цело време.

Викни си сервис за прскање... ништо не праиш со овие препарати.

во мојот стан има лебарки кои шетаат ноќе и најчесто ги има во WC и кујната а по некоја и во дневната соба...

во мојот стан има лебарки кои шетаат ноќе и најчесто ги има во WC и кујната а по некоја и во дневната соба...

лебарки сакаат влага, затоа можете да ги најдете најчесто во wc, како излегуваат од мозоци од канализацијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom