Castrol's FIFA World Cup Predictor Challenge

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
@ElNinhо па утнатно ти е тоа златното не даде гол Агуеро

Сепак во право е змејски , јас го имав Един Џеко и точно ми е , двајцата не постигнаа гол.

wat ? Како бе може да ти е точно ?

Грешка видов кај ЕлНињо , сепак точно е дека Џеко ќе има повеќе голови од Агуеро или исто колку него т.е двајцата не постигнаа гол.[DOUBLEPOST=1402879466][/DOUBLEPOST]Само ова кој прв постигне гол , зошто го сметале голот како од Босна?[DOUBLEPOST=1402879564][/DOUBLEPOST]Сега го поправија имам плус 10 поени :vozbud:

Па Босна прва даде гол...

А што е со лигата, по 0 поени покажува кај сите :D

А што е со лигата, по 0 поени покажува кај сите :D
Основачот изреволтирано ја ресетирал...

Иначе ми нема логика последново бонус прашње за Германија-Португалија. Обратно би било пологично.

Ццц какви луѓе има, само бараат начин да ги заобиколат правилата (n)

Многу едноставно.
Се ставаш Бразилец (пошто кај нив натпреварот се игра порано) > Ги гледаш одговорите > Се враќаш Македонец > одговараш :D

Па Босна прва даде гол...

Голот беше впишан на контото на Босна?
Се поправија и сега е точно земено дека Бразил прв постигнал погодок и победил.[DOUBLEPOST=1402915940][/DOUBLEPOST]За тие што почнаа подоцна со играва ова е супер со ресетирање , сега сме со подеднакви шанси.

Голот беше впишан на контото на Босна?
Се поправија и сега е точно земено дека Бразил прв постигнал погодок и победил.[DOUBLEPOST=1402915940][/DOUBLEPOST]За тие што почнаа подоцна со играва ова е супер со ресетирање , сега сме со подеднакви шанси.

какво ресетирање?

@RickyLFC9 кажувај како да типуваме за Гана :D
1-0 ќе тепаат Гана.

0-0 на полувреме.

Гана ќе има поише шутеви on goal.

САД ќе изведуваат повеќе слободни.

Демпси ќе има помалце од 3 шута on target.

Чек сериозно лигата е рестартирана од страна на креаторот ? :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom