Ne se sekirajte Vardarce se registrirase

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tipov me ostava bez tekst :D Mi se svigja a on ne me recka :(

Mislam ne. Eve prilika.
Jas sum Leni,milo mi e Vardarce sto se zapoznavme :oops: :? :)

I mene mi e milo Leni so se zapoznavme 8) . Samo neznam dali treba pocesto da se druzam so tebe oti Sisi moze ke mi se naluti ili pak uste poloso moze da mi se skara :D.

ovoj vardarce na "pat" od argentina kon skopej svratil izgleda u Kolumbija, barem spored muabetite.
tezok film.....
sisi pa sisi argentina pa argentina....wow :shock:

Abe kakva Kolumbija preku Frankfurt idev :D . Inaku za tvoja informacija sekretarkata mi e Kolumbijka :D .

Se ivinuvam da prasam nesto.
Zosto na forumov site mazi imaat zenski avatar?
Toa e kao nesto trend ili...???

Inaku za tvoja informacija sekretarkata mi e Kolumbijka
и таа е задолжена за сигурна испорака и прием на пратките преку телефон, факс, компјутер :roll:

leni напиша:
Se ivinuvam da prasam nesto.
Zosto na forumov site mazi imaat zenski avatar?
Toa e kao nesto trend ili...???

Pa eve nasiot juzer nema zenska na avatar :D . Inaku Leni samo za tebe go smeniv avatarot i nesto pisuva, ako mozes da procitas kazi mi na PP :wink: :D

Vardarce, shtom veke sme imale vaka moken chovek kako tebe vo stranstvo.... i toa plus direktor.... daj frli nekoja para od firmata da si napravime nie nekoj "proekt" samite tuka...... a ako pak epten nemash poverenje deka "proektot" ke bide napraven mozesh da si ja pratish Sisi da kontrolira (da ne te maltretirame tebe, sigurno imash dosta obavezi tamu :wink: ).... eve jas ti garantiram ke soberam eden kup lugje koi shto dobrovolno ke rabotat na "proektot" ti samo prati sredstva.... i prati ja Sisi kako kontrolor (normalno)..... pa ke pocneme so neshto polesno... nekoj lesen "proekt".... ke napravime edna Tropska Plazha na Ohridskoto ezero koja shto ke se vika "Vardarce`s Paradisse".... deal?

Еко сум ти предложила некогаш да си ми десна рака во бизнис? Полн си со идеи значи ... ватевр, ако успееш со барот рачунај на мене ... ќе им бидам шефица на келнерките, ќе цути работата :lol: :lol: :lol: :P

Batali plaza jas predlagam da napravime eden hotel sred ezero kao u Dubai :D . Ednas pocnavme so ovaa ideja ama nisto ne ispadna. Predlagam divine da ja napravime sefica za nabavki. Divine pocni da nabavuvas pivo oti bez toa ne se pocinja proekt :D .

burjalarab01.jpg

burjalarab03.jpg

Еве да го изложиме хотелот за тие што не знаат ... само обратно да го изградиме да не испадне дека копираме важи? Ајде летам по пиво! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posle ke pregovaram so tebe, za da igrame tenis na vrvot. Moze, neli? :lol: :lol: :lol:

SeaGull напиша:
Posle ke pregovaram so tebe, za da igrame tenis na vrvot. Moze, neli? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако случајно мислеше со мене да преговараш, одбиј од одма :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: На врвот беее, леле ме пресмеа на цела мака! :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom