Aleksandar Nevski
Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Пошто многу се збори во последно време и се слушаат најразлични гласини, решив да се отвори оваа тема во обид да се дознае нешто повеќе!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете ти... Па на форумов има прашања до, христијани, атеисти, муслимани, зашто да нема и до сатанисти?!што е ова жити Господ?![]()
Незнам, јас мислам дека ги има па може тука анонимно да одговараат на прашања како и сите останати...Кои сатанисти, деца што си играат со свеќи и трипаат на ЛСД
Како ќе одговорат анонимно? Па пишува ник, не е анонимноНезнам, јас мислам дека ги има па може тука анонимно да одговараат на прашања како и сите останати...
Па фејк се никовите, не се ваљда по име и презиме со слика?!Како ќе одговорат анонимно? Па пишува ник, не е анонимно![]()
Да, но има форумџии кои ги знам и ме знаат. Така да не е тајнаПа фејк се никовите, не се ваљда по име и презиме со слика?!
Ок, ондак направи фејк профил па ќе лафимеДа, но има форумџии кои ги знам и ме знаат. Така да не е тајнаИли е тајна колку вечерата на Исус
Така да анонимноста отпаѓа![]()
Не постојат такви,но доколку би постоеле тие би биле помирољубиви од религиозните фанатици,кои вршат педофилија на малолетници,кои се самоубиваат за 72 девици во рајот,кои вршат содомија по манастирите а глумејќи целибат пред светот итд.....Ок, ондак направи фејк профил па ќе лафиме![]()
Фејк профил е забрането, а казна е перманентен бан од форумов.Ок, ондак направи фејк профил па ќе лафиме![]()
Па јави му се, ако му го знаеш бројот!Сатаната кој број беше???
666
Сите окултистички здужение со овој број се сатанички.
Не е џабе 6ката, не е џабе......и тоа трипати.Па јави му се, ако му го знаеш бројот!
И ова е една религиозна измислица затоа што за да постои рајот треба да постои и пеколот т.е кој верува во едното верува и во другото.![]()