Целта и активностите на денешните антихристи и јаничари

• Креатор на темата Креатор на темата spiros
  • Време на започнување Време на започнување
не е вистина дека е невидлив, многумина го видоа некоиј и муабет си правеше со него

...

.

Тоа Кого што видоа вистинските пророци и Апостоли е БОЖЈИОТ Збор (Логос=Мемра), Кој е Единствената БОЖЈА спасителна Светлина чиста, за спасение на сите кои нема да Ја/Го одбијат, отелотворен/а во Господа Исуса Христа!

smilie-gross_293.gif

.

.

Тоа Кого што видоа вистинските пророци и Апостоли е БОЖЈИОТ Збор (Логос=Мемра), Кој е Единствената БОЖЈА спасителна Светлина чиста, за спасение на сите кои нема да Ја/Го одбијат, отелотворен/а во Господа Исуса Христа!

.
Не е точно, го имаат видено и лице во лице и како стои и како седи и како во рака држи нешто , значи цело тело му го видоа.
A светлина ако видоа е друго, тоа не е бог тоа е состојба на транс и медитација кога се гледаат различни светлосни зраци, при медитација исус и апостолите во зависност од степенот на медитирање но и денот во кој медитираа можеа да видат и различни светлини, од сина, која значи сознание, сила, па златно жолта светлина (обично во понеделник се појавува) која дава мудрост, мир, ррозе светлина - вторник внесува љубов и благост, бела светлина (или кристално чиста светлина) која ти ја споменуваш е видлива е во среда и внесува во аурата енергија, уметност, чистост, зеленото светло е четврточно и му дава на човека вистина, посветеност, здравје, петок е светло на рубин кој дава покора, служење, и сабота е лилава светлост која телото и аурата ги облагородува со слобода сочуствителност.

Јас не зборам за медитивните светлини кои исус и апостоолите ги доживуваа туку за реални физички средби на бог со луѓето, лице во лице не светлина во аура

Чичко Јован од Малино велеше дека еднаш го посетил бог. Бил чуден, со избрадено лице, остар поглед и лебдел.

Чичко Јован од Малино велеше дека еднаш го посетил бог. Бил чуден, со избрадено лице, остар поглед и лебдел.
Нема Бог остар поглед, Бог има поглед благ со многу љубов сомилост нежност и разбирање и постојано му се насолзени од шо му е жал за сиромашните и болните. Веројатно некој извршител му дошол, тие имаат остри погледи

Shoznam, mene taka mi kaza cicko Jovan.

Tuku, aj toa, nego, neli sin mu e blag i milozliv, a tatkoto bese surov i besmilosten? Bar toj potepa eden kup mladi i mali bebinja, orvorodeni, prakjase poplavi, skakulci, i slicni stravotii?

Shoznam, mene taka mi kaza cicko Jovan.

Tuku, aj toa, nego, neli sin mu e blag i milozliv, a tatkoto bese surov i besmilosten? Bar toj potepa eden kup mladi i mali bebinja, orvorodeni, prakjase poplavi, skakulci, i slicni stravotii?
треба да се утврди татковството.. ДНК

Prvin da se utvrdi negovot postoenje kako realnost ili fikcija
споменат е во книги, имаме пишани докази дека го виделе, зборале со него, забележени се неговите дела и недела.... само ДНК нека достави

.

Пред околу 2000 години, Единствениот Вистински и Совршен БОГ, во Исус Христос Ја отелотвори својата вечна и се’држителна Мудрост (Логос), преку Која и за Која е се’ создадено!

Дека чедата на темнината не го верувале и не го веруваат Тоа вечно Евангелие, знаеме. Исто како што ја знаеме и нивната перманентна девалвација, негација, фалцификација и провокација против вечното Евангелие БОЖЈО!

Но, која е нивната цел (воопшто) и кои се нивните актуелни активности, во македонија, балканот, европа и пошироко?

Повелете, тука слободно изнесетего вашето мислење.

Бидете поздравени и од Вистинскиот БОГ благословени, за секој пост кој ќе укажува на Вистината.

.

Која ти е оваа тема бе брат „
“... живти „Бога“... аман бе чоек, дај иди посети стручна помош, па не иде вака бе чоек...

Кај го ископа насловов живти се... па има ли бре овде модератори малку да пердашат и бришат вакви какафонии од интелектуално-анални гасови.... свашта.....
Недозволено е пцуење и навредување, а дозолени се вакви дебилни какафонии... капак на се „демократски е да се почитуе туѓо мислење“... абе ај..:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Дечки дајте бришете вакви глупости...

Башка не ми е јасно зашо уште се коментираат вакви ствари... јес да претходно се заебававме и им игравме мајтап на ваквите..али бре више не е интересно ова.. :-))))

“... живти „Бога“... аман бе чоек, дај иди посети стручна помош, па не иде вака бе чоек...

Кај го ископа насловов живти се... па има ли бре овде модератори малку да пердашат и бришат вакви какафонии од интелектуално-анални гасови.... свашта.....
Недозволено е пцуење и навредување, а дозолени се вакви дебилни какафонии... капак на се „демократски е да се почитуе туѓо мислење“... абе ај..:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Дечки дајте бришете вакви глупости...

Башка не ми е јасно зашо уште се коментираат вакви ствари... јес да претходно се заебававме и им игравме мајтап на ваквите..али бре више не е интересно ова.. :))))
Каква беше таа мајка што роди толку паметен син?
Па ти си за орден на мудроста!
Толку памет, толку ум.....не сум сретнат толку мудрост на едно место!

Ај сега, подвиткај си опашката и качи се на дрво...

Каква беше таа мајка што роди толку паметен син?
Па ти си за орден на мудроста!
Толку памет, толку ум.....не сум сретнат толку мудрост на едно место!

Ај сега, подвиткај си опашката и качи се на дрво...

Шо да праам таков сум... ако не ти се свиѓам, прашај го „Бог“ дали ќе ми суди...
А барем ми годи тоа качување по гранки, можам поубаво да видам какви се идиоти Бог ги носи на планетава...

Уживај ...

.

Целта и активностите на антихристите се перманентно вперени против Вистинскиот БОГ, Неговото Уникатно Чедо Кое стана човек во Христос (Месија), сите оние коишто вистински се разбудија за Него, но и против децата воопшто!

Никогаш отецот на антигристијаните не убивал толку (неродени) деца, како во нашево време!

...

.

Со тебе можам да бидам брат само по тело, а по Дух одкако ќе се разбудиш, срцето го отвориш за Христа и со тоа ќе бидеш прероден!

Тогаш одсрце ќе се извиниш за многу твои навреди и постови, а јас ќе ти простам, како и Христос што ми прости мене!

.

спирко, бог прашта, али јас НЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom