Екстерно тестирање

• Креатор на темата Креатор на темата rozij
  • Време на започнување Време на започнување
Срање е екстерново,цело со дупки.
Како планират да реализираат ваков план,коа наставниците се ни кажуваат?
Мислаам мене не ми смета воопшто,али смешни се овие од министерството коа јадат трици на тв како е се супер.

Срање е екстерново,цело со дупки.
Како планират да реализираат ваков план,коа наставниците се ни кажуваат?
Мислаам мене не ми смета воопшто,али смешни се овие од министерството коа јадат трици на тв како е се супер.
nastavnicite se ni kazuvaat ?
ti si siugrno osnovno taka ? i ja u osnovno preku tel bev so nastavnicakata ama sea u sredno ne smee nikoj da pisne , kaj smee prof. da ti podkaze nesto telefoni i sve od tebe na strana ..

ti si siugrno osnovno taka ? i ja u osnovno preku tel bev so nastavnicakata ama sea u sredno ne smee nikoj da pisne , kaj smee prof. da ti podkaze nesto telefoni i sve od tebe na strana ..
:facepalm:
Во кој затвор си ти жити се ?

Дај жити се,иам другарки средно и исто си врват.

Кој ги има одговорите 6/9 етика на религиите итно ми требат за утре ако сака и замена некој ги имам други сите и за 1 2 3 година за осмо за 6 по истора ви се молам само етика на религиите 6/9

Kj mene Makedonski Jazik prof. Ni gi odgovori :p site MKD sto odgovarale prof po MKD im kazuvala vo prostorija :) isto i na mob sto si zborele... samo ja ostanav bez podrska :(

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Шо предмети имате?
Прва си така?!
da prva sum praven smer
od strucni ima pravo, biznis i konst. (za ustavot se uci) i sociologija
angliski i germanski ,istorija , matt i info... lik,muz.fiz...
sakas da se zapisuivas ? doi pp za poise info :P :Dinace imas i tema za boris :D

da prva sum praven smer
od strucni ima pravo, biznis i konst. (za ustavot se uci) i sociologija
angliski i germanski ,istorija , matt i info... lik,muz.fiz...
sakas da se zapisuivas ? doi pp za poise info :P :Dinace imas i tema za boris :D
Не, какво запишување. Ме интересира чисто онака.
Јас тие маки ги поминав.;)
И што ти лежи најмногу?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom