ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Ги заборај парите за Тетратки, обезбедување, списание ПРИМАТКО, што секоја година го плаќаме, а со очи го немам видено, и други административни трошоци.:pos2:

Хахаха да да добро кажав и некои други такви работи али се вкупно толку одприлика испаѓа :)
Стварно бе тоа приматко 3 години на факултетов не сум ни слушнал дека некој го има видено, а не па држено во рака а уште помалце да го читал :pos2:

Мене ме интересира дали сепак има смер молекуларна биологија на пмф од оваа година? Едноставно не знам што друго би студирала... А и тие скалите :pos2: предизвик ми се :baeh:

Vikas skalite predizvik a:pos2::pos2:.Ama bash ic ne veruvam deka kje go mislis istoto posle 1 nedela.Se gledame dogodina na PMF

Мене ме интересира дали сепак има смер молекуларна биологија на пмф од оваа година? Едноставно не знам што друго би студирала... А и тие скалите :pos2: предизвик ми се :baeh:

ќе почекаш конкурс..ама треба да има, само не се знае дали ќе успее да се оформи смерот, зашто минатата година не успеа:smir:

:helou:Како е на ИИ ??? Професорите нормални ли се :pos2: ??? Фер оценување ??? Дај кажете нешто повеќе за ИИ ??? Лани имаше доста заинтересирани за ИИ или не ??? И последно прашање: колку женски има од прилика на ИИ :smir: ???
Ај ако може некој од ИИ да ми одговори :helou: позз.

Лани немало мн заинтересирани за на ИИ. Оваа година ќе биде слично зошто има само 120 пријавени за напредно, така да у прв уписен се влага и со 2ки, ако имас напредно ниво математика. За се друго и мене ме интересира, зошто планирам и јас да се запишам таму:smir:

Лани немало мн заинтересирани за на ИИ. Оваа година ќе биде слично зошто има само 120 пријавени за напредно, така да у прв уписен се влага и со 2ки, ако имас напредно ниво математика. За се друго и мене ме интересира, зошто планирам и јас да се запишам таму:smir:

Да не знаеш нешто повеќе за факултетов во охрид, кога се отвара колку студенти прима и сл. ???
btw ако има слободни места во втор уписен рок и со основно ниво примаат на 4 годишни студии:vozbud:

После толкуууу мислење на крајот се решив за медицинска физика па по 2 години можи ќе се префрлам на друга насока зависи како ќе бидам задоволен. За колеги не прашувам оти знам дека нема. А страната за институтот за физика не работи а сите други работат, е*ате институтот.

После толкуууу мислење на крајот се решив за медицинска физика па по 2 години можи ќе се префрлам на друга насока зависи како ќе бидам задоволен. За колеги не прашувам оти знам дека нема. А страната за институтот за физика не работи а сите други работат, е*ате институтот.
I na matematika ne raboti, nasite smerovi (fizika i matematika se najzatucani:)). Inace ke imas nekolku kolegi, ali predavanja nema da vi odrzuvaat samo vezbi ke imate. I btw mnogu tezok smer si odbral:helou:

А ти сега ќе бидиш втора година на математика или и ти сега ќе се запишуваш? Тежок е смерот ама мерак ми е за на физика да се запишам, прво сакав на Астрономија ама кој прашав ми вика нема иднина во Македонија па овај ми изгледа како најнадежен.

Како е колеги, конечно некој пиша на темава. Јас одам на информатика, така да ќе се гледаме. Saber Rider, на кој смер си?

А ти сега ќе бидиш втора година на математика или и ти сега ќе се запишуваш? Тежок е смерот ама мерак ми е за на физика да се запишам, прво сакав на Астрономија ама кој прашав ми вика нема иднина во Македонија па овај ми изгледа како најнадежен.

Како е колеги, конечно некој пиша на темава. Јас одам на информатика, така да ќе се гледаме. Saber Rider, на кој смер си?
Ne sum ja videl temava do sega:) Inace sega vtora godina ke bidam na matematika:)

На кој смер планираш ?????

Незнам дали знаете, али јас сум известен од една асистентка таму дека нема да има смерови прва година, тоа е по нова програма која што е донесена во мај годинава, има укинување на некои предмети и слично. Иначе планирам да го терам Програмско инжењерство. Него дај да се договориме да идеме заедно на уписи, тапа ми е сам да идам:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom