СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сеа ми текна, не одговара нерешено за Гана. Ако заврши нерешено, САД и Германија ќе имаат по 4 бода, а Гана и Португалија по 1. Значи овие меѓу себе ќе си изиграат нерешено и ќе си напраат услуга.

Форца Португалија! Контра-Демократизирајте ги!

Среќа за Португалциве што така поведоа, ептен изгубени се. Премногу несигурни се, аматерски грешки прават.

Ајде Сузана мајсторе!

arglh2S.png

Абе СУЗИ!шо ви е

Шознам,Роналдо е често гол :D

Настрана Роналдо,зборам за класичен напаѓач,Нуњо Гомеш,Алмеида, Постига никад не биле класа играчи сеа немој и Еузебио да ми го спомнеш :)

Мене оној Бедоја ми има јака комбинација на име и презиме, како главен лик од Бејвоч и слични рани `90ти серии.

Како само доминира Демпси :cuc:
Само треба Клинсман да му стави другарче во напад за второ полувреме.

Која катастрофа се Португалциве човече.

Тимот со Роналдо и Нани им е створен за контри. Немаат креативна средина за да држат топка, туку баш овие Велосо, Мелосо се да одземат и да почнат против напад. Арно ама го немаат третиот битен дел за да играат на контри - одбрана. Мизерија им е одбраната, овој Бруно Алвес да ти е страв кога е топката близу до него, бековите спијат напред позади шиба промаја, еден Зузи има простор да игра. Овој Бето е па само шлаг на мизеријата...

Ако не го попијат од Американциве вечерва, со ваква игра, ќе го попијат од Гана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom