СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
kokoskar доктор по фудбал, експерт пар екселанс, сите играчи ги знае.

Бенитез пред година дена од инфаркт умре, Тенорио има 5.000 години. :facepalm:

kokoskar доктор по фудбал, експерт пар екселанс, сите играчи ги знае.

Бенитез пред година дена од инфаркт умре, Тенорио има 5.000 години. :facepalm:
Абе јас ќе си ги ставам у Копачка да бидат победници у групата па стари лисе мртви ли се не ми е битно, а вие ќе ме гледате у рацете после :D..

франција-норвешка моментално играт, искрено незнаев дека толку добар е погба италијанско немам гледано неколку години..
1/2 зизу 1/2 јаја :eek:

Овие Французиве само ги форсираат али појше од 1/4 финале не поминуваат.

Очекувам Франција и Швајцарија да поминат понатаму. Франција има страшен тим. Еквадор и Швакцарија ќе се јадат тука негде. Али мислам дека Швајцарија би требало да помине.

@Ернесто ЧЕ Гевара

Како сумљиво се пласираа на ова светско?

И каде во одбрана без Кошелни?
Не ми текнува точно како беше, знам имаше сомнителен пенал досудено за Франција, или пак црвен картон за украинците, важно имаше муабети дека повторно незаслужено одат на СП, како во 2010та.
Кошелни, Варан и Сако имаат подеднакви шанси да стартуваат.

Не ми текнува точно како беше, знам имаше сомнителен пенал досудено за Франција, или пак црвен картон за украинците, важно имаше муабети дека повторно незаслужено одат на СП, како во 2010та.
Кошелни, Варан и Сако имаат подеднакви шанси да стартуваат.

Работата беше што Франција дадоа гол од офсајд,а претходно не им беше важен регуларен гол.Е сега тие што гледаат само од една страна нормално дека Франција незаслужено се квалификува на СП,а повеќе и од заслужено беше и плус незнам како не заврши со 6-7 гола во мрежата на Украина.

Освен ако Дешамп е луд,тогаш дефинитивно Сако и Варан имаат исти шанси да стартуваат заедно со Кошелни.
Ако некој моментлано се одвојува во таа одбрана тоа е Кошелни.

Многу скептици гледам меѓу коментарите, но сепак галските петли си очекувам овој пат иако се без Насри да стигнат барем до финалето.
Конечно склопена е одлична екипа... само креативноста на Самир и продирите на Мењез ќе бидат огромна дупка што ќе фали

1. Франција
2. Швајцарија
3. Еквадор
4. Хондурас
Франција е најсилен тим од сите овие (шо дека го нема Рибери), а Швајцарија се подобри од Еквадор и Хондурас (а и двете се дојдени на гости).
Ќе навивам за Франција, многу им ја сакам химната :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom