СП 2014 - Група Ф (Аргентина, Босна и Херцеговина, Иран, Нигерија)

Аргентина изгледа вечер со 5 во одбрана, Игуаин немало да игра, место него Кампањаро. Мислев дека вака ќе играат во нокаут фаза.
Како на пријателската со Словенија, 3-5-2 може да извади.

Кампањаро-Маскерано-Фернандез

Забалета-Гаго-Енцо-Ди Марија-Рохо

Меси-Кун

^
Не верувам искрено, пошто не гледам причина да не биде Гарај во прв состав

Па и мене не ми се верува и не ни сакам да видам ваков тим.

Нека си игра Маскерано со Гаго и Ди Марија у средина, триото напред Кун, Меси и ако не игра Игуаин, Паласио и чао.
Гарај-Фернандез штопери, лево Рохо десно Забалета.

Ајде да видиме колку се точни нашите теории дека Меси се чува за СП цела сезона..Би ме израдувало и ако направи Босна нешто многу симпатична екипа се, НО мислам дека Аргентина денес треба да покаже карактер и сила за да го оправда епитетот на еден од фаворитите. Во последните 10 години ова е најсилниот напад на Аргентина, со фудбалери кои се во врвот на кариерата и јасно знаат што сакаат..Ди Марија, Кун..се надевам и Меси..Маракана..илјадници навивачи од Аргентина, преубава атмосфера која ветува напаѓачки фудбал..Моја прогноза.. 3 гола или повеќе разлика за Аргентина..

Очекувам најдобра атмсовера да има вечер на Аргентина- Босна, до сега гледав клипови каква фешта имаат направена Аргентинциве во Рио, свака им част.
pa daj prati da gi gledame :D

Филе Аргентинецот екс навивачот на Лацио :eek: (n)
395089_4903313106603_238773567_n.jpg

Сакам да го видам како се мрсулави вечер. Ајде Змајеви :D

Сакам Босна да оди во осминафинале , но вечер за Аргентина.
BANDERA_ARGENTINA.gif

giphy.gif

Експертска анализа на Филе, Аргентина ќе тепа со 7 гола разлика, Босна нема да се состави со фудбалот, нема да имаат ниедна шанса, нерешено ќе биде само до 7та минута.

Експертска анализа на Филе, Аргентина ќе тепа со 7 гола разлика, Босна нема да се состави со фудбалот, нема да имаат ниедна шанса, нерешено ќе биде само до 7та минута.
Во 8 минута Филе ќе даде гол со глава :D

Вечер,нека ми извинат Златко и Дарко,ама би сакал да ја гледам утакмицата со коментар на Марјан Мијајловиќ. Ако најде некој стрим нека го постира тука :icon_mrgr:

Ја него би го слушал само кога Босна ќе даде гол :D Тоа не смее да се пропушти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom