Здравко Чолиќ во Борис Трајковски на 31.05.02014

• Креатор на темата Креатор на темата Usher$
  • Време на започнување Време на започнување
Преку кур ми е од овој, дај нешто асално да донесат, да не се мкнеме низ Белград/Софија

Поголем дел од мислењатa беа избришани пошто содржеа директни навреди кон членови.

Можи слободно да го плукате пример изведувачот и да давате мислење околу истиот, но не ја префрлајте дискусијата во лични препукувања со погрдни зборови ве замолувам :)

Нема да одиме.. Зошто? Затоа што карта е е*ани 1000 денари... Исто колку што е за Billy Idol, Lenny Kravitz и да не ги набројувам... Се преценил другарот..

Нема да одиме.. Зошто? Затоа што карта е е*ани 1000 денари... Исто колку што е за Billy Idol, Lenny Kravitz и да не ги набројувам... Се преценил другарот..

800 поточно , немора да седиш ебаго, сепак Да многу е...

Ќе има и промоција на нивиот албум Ватра и Барут, има интересни песнички и од новиве, инаку за старите не се прави муабет стварно е Балканска икона.. и да скап е влезот но ДА ќе одиме ! :icon_mrgr:

800 денари = 30 албуми да купиш на Бувљак од: Лед Ц...Ди П...Статус К... + гратис 2-3 и од генерацијава и слушај кога сакаш.

Значи повторно тука ќе печали и потоа ќе се прави хуманитарец по Србија и Босна

Зошто, не ми е јасно, зошто стално ваквите настани ги отварате во подфорум музика.. Да беше темата за изведувачот да, ама за негов концерт имате подфорум Ноќен живот.

Префрлена.

ovoj sekoja godina po dva pati doagja vo mkd. ednas vo ohrid ednas vo sk :D
odamna e dosaden

Навалите глорихантерки :)

Picture 268.jpg Народе чуј и почуј, е ова е цена 250 денари,нивни цел концерт и Бејби(петруш) и Куку Леле, гратис...
само после една недела во Скопје и ќе ви останат 550 денари за уште два наредни концерти ( или за очила и сандали )
Петок 9 мај - почеток во 23 часот.......„Купи карти за се“

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom