Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
ajај у еден сладолед дека Англија ке ја победи Италија?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ajај у еден сладолед дека Англија ке ја победи Италија?![]()
Се здупи сам Прандели во Финалето, ја промени формацијата и го изеде немиен, да си останеше со истата формација како во групите кога играа против Шпанците подруга песна ќе бешеДа се разбереме за Италија. Гледам ги опишувате демек играле килаво и се влечат? Ало, ова е нова Италија од пред 2-3 години, таа Италија беше таква килава и да, го освои светското 2006. Килаво или не си го освои, но сега дефинитивно не е таа Италија што дава гол и игра катанаџо. Прандели смени многу на тој план и победите над Германија и Англија 2012 на европското воопшто не беа случајни. И спомнувате дека резултатите укажувале на тоа, дека Италија игра антифудбал. Па пред минатото европско првенство Италија баш на пријателските утакмици одигра катастрофа, некои нерешени, тапа утакмици, ама затоа одигра супер кога требаше. И да ОК изгуби од Шпанија " Барселона" де... кога Барса имаше најголема доминација.
Можда, искрено не ми текнува во детаљи, али дефинитивно ја прероди Италија и им создаде поинаков менталитет од претходните генерации.Се здупи сам Прандели во Финалето, ја промени формацијата и го изеде немиен, да си останеше со истата формација како во групите кога играа против Шпанците подруга песна ќе беше
А?Шефот за безбедност на ФИФА рекол дека на стадионите ќе има полицајци кои ќе имаат техничка опрема со чија помош ќе можат да се идентификуваат оние кои сакаат да местат натпревари.
Тоа е тоа подмуклото кај Италија, од позади грб педерски ќе поминат, Англија делува сигурно, а Уругвај ќе се лизне.
мислам ќе изненади Англиј и ќе оди натаму заедно со Уругвај кој сигурен сум ќе биде прв во група