- Член од
- 17 април 2014
- Мислења
- 587
- Поени од реакции
- 841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти е најјак тимот оти имаш 2ца бразилци и 2ца од еспања во одбрана. И ако примат Бразил/Шпанија гол без поенче ќе си останеш. Шпанија според мене може без проблем да прими голови и од Чиле и од Холандија.Клупата ми е катасторфа али затоа тимот е најак
Само овој Рафа во тимот не е јак али морав него бидејки немав пари. Моментално буџетот ми е 0
Прегледај го приврзокот 94728
Не знам зошто мислите дека играте против некоја друга репрезентација па ставата одбрана со 4 души.
Еден играч од средина или напад плус > еден играч од одбрана плус
За поени се работи тука.
Абе немав пари и морав овој да го ставам најефтин бешеНе ти е најјак тимот оти имаш 2ца бразилци и 2ца од еспања во одбрана. И ако примат Бразил/Шпанија гол без поенче ќе си останеш. Шпанија според мене може без проблем да прими голови и од Чиле и од Холандија.За Бразил и така и така. И кој ти е овој Рафа? Ќе биде ли прв тим во Португалија, што прајме со поените од него?
Иначе после ќе пробам да направам тим, ако не ме замрзи.![]()
Моеш да напикаш шпанци и у одбрана со тројца и да имаш пак плус средина/напад али океј, секој различно си размислува.Се добива поени за непримен гол исто. Затоа шпанец во одбрана > шпанец во напад, зашто знаеме колку голови може да дадат.
Не ми баксузирајЌе прими Шпанија гол и од Чиле и од Холандија, ќе видите.![]()