McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Клупата ми е катасторфа али затоа тимот е најак :)
Само овој Рафа во тимот не е јак али морав него бидејки немав пари. Моментално буџетот ми е 0 :D
good.png

Грешка праите што не земате играчи од Гана, толку се ефтини еј :)

Ќе можи да се менува формација во текот на колото? Прво ми играат сите дефанзивци па да знам дали да наместам 5-3-2 или 4-3-3.

Клупата ми е катасторфа али затоа тимот е најак :)
Само овој Рафа во тимот не е јак али морав него бидејки немав пари. Моментално буџетот ми е 0 :D
Прегледај го приврзокот 94728
Не ти е најјак тимот оти имаш 2ца бразилци и 2ца од еспања во одбрана. И ако примат Бразил/Шпанија гол без поенче ќе си останеш. Шпанија според мене може без проблем да прими голови и од Чиле и од Холандија. :) За Бразил и така и така. И кој ти е овој Рафа? Ќе биде ли прв тим во Португалија, што прајме со поените од него? :)

Иначе после ќе пробам да направам тим, ако не ме замрзи. :D

1234.png

Незнам дали Фил Џонс ќе игра прва за Англија,да знам да менувам формација..

Не знам зошто мислите дека играте против некоја друга репрезентација па ставата одбрана со 4 души.

Еден играч од средина или напад плус > еден играч од одбрана плус

За поени се работи тука.

Не знам зошто мислите дека играте против некоја друга репрезентација па ставата одбрана со 4 души.

Еден играч од средина или напад плус > еден играч од одбрана плус

За поени се работи тука.

Се добива поени за непримен гол исто. Затоа шпанец во одбрана > шпанец во напад, зашто знаеме колку голови може да дадат.

Не ти е најјак тимот оти имаш 2ца бразилци и 2ца од еспања во одбрана. И ако примат Бразил/Шпанија гол без поенче ќе си останеш. Шпанија според мене може без проблем да прими голови и од Чиле и од Холандија. :) За Бразил и така и така. И кој ти е овој Рафа? Ќе биде ли прв тим во Португалија, што прајме со поените од него? :)

Иначе после ќе пробам да направам тим, ако не ме замрзи. :D
Абе немав пари и морав овој да го ставам најефтин беше :)

Се добива поени за непримен гол исто. Затоа шпанец во одбрана > шпанец во напад, зашто знаеме колку голови може да дадат.
Моеш да напикаш шпанци и у одбрана со тројца и да имаш пак плус средина/напад али океј, секој различно си размислува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom