Натпревар #6 - Тема: Вода [ГЛАСАЊЕ]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чија фотографија на тема „Вода“ е најдобра?

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мое искрено извинување, сум те промашил во анкетата... Те додадов одма, се надевам дека 4 часа нема да влијаат многу на одлуката на членовите.
Наутро пензионерите гласаат ги испуштив нивните гласови, саботажа е ова.Нема демократија, уаа ДПМНјЕ долу влада....Ѕинго пед.. :D

И мене ме нема, ама и онака скроз изумив да ја ставам сликата во Галерија... Така што, моја вина е. :)

И мене ме нема, ама и онака скроз изумив да ја ставам сликата во Галерија... Така што, моја вина е. :)
За разлика од грешката со Juve-Fan, твојата не беше земена во предвид поради тоа што не беше прикачена во твојата галерија. Жалам, ама укажано беше повеќе пати (6-ти натпревар е ова), следниот пат внимавај... :)

@BiG_kIsS

Фотографија која од прв поглед ми се допадна најмногу, навистина одлична фотографија имаш направено. Мојот глас оди кај тебе, со среќа (y)

Јас гласам за Артиљеро, највише уметност гледам во неговата слика.

Одлични сте овојпат, одлични! По втор пат мојот глас оди кај @FLiX - многу добра фотографија! (y)
А на @leandra дефинитивно треба да и доделиме награда за најколоритна фотографија. Уште еднаш успеа преку фотографијата да ме пренесе во некој друг, поинаков свет. Нејзините фотографии се како да фотографира одломки или кадри од сонот. Таа dreamy атмосфера се појавува одново и одново во секоја нејзина фотографија. Второ место овојпат кај мене, за нијанса зад @FLiX .
Има уште еден куп убави фотографии. И овојпат, како и во првиот избор ми беше навистина тешко да се одлучам, а интересно - баш во овие два избора гласав за фотографија од ист член. Морам да ги погледнам уште еднаш сите за да пишам уште кои ми оставија позитивен впечаток!

@.:MadMan:. кај е направена твојава слика?

Сликано е у Словенија на Блед езерцето, ноември минатата година, иначе сликата е малце обработена пошто оригиналната е мн мрачна и у магла не дека не е добра али вака поише ми праи мерак...Иначе местово е мастси

Епа се мислев и се мислев и мојот глас иде кај @коцка . Многу ми е јака сликата, различна од останатите. Дури и позадина на тел си ја ставив :pipi:
На @Acid му е супер, како и секогаш :D
На @FLiX исто ми се свиѓа, особено дека удира на мојата омилена боја :D
Да не ги набројувам сите сега, има многу добри овојпат.

Неизвесна биткава бе, ќе треба да поработи форумското лоби на крај изгледа... :P

не можам да се одлучам, има неколку фотки што ми фаќаат око...
@.:MadMan:. @Acid @FLiX @Let 3 @Forza Milan!!! @bebush @КвикСилвер @tiger22
и знам дека нема шанси да се одлучам, знам уште поише дека не сакам да задавам тема :P така да гласот иде кај фликс :D

[DOUBLEPOST=1399829830][/DOUBLEPOST]
@FLiX те прогласувам за победник,ајде давај тема (овие од администрација после маратонов,дигнале нозе и душа земат-одмарат)
јас гласав за Коцка последен за неизвесност,а и добра е фотката,ама сепак е за 1-,ќе чека друга шанса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom