concrete
alte Esel
Викторгг.....bi trebelo da znaes deka "SUVITE DETALI"....se pisuvaat vo knigovodstvenite tefteri , a ne vo vesnik ili na internet.......toa ti e nesto slicno kako koga na bilbord ke vidis :NAVISTINA BLISKI...izberi Mobilen za 0 Denari i zboruvaj "opusteno" , a posle ke padnes u nesvest od toa smetkata 

!!!!
I ic ne mu se mesam nikomu vo odlukite,vo smetkite ili ne daj Boze vo dzebot
.....i jas bi sakal novi svetnati avtobusi vo Skopje i edinstven interes mi e da ziveam vo sreden ( i so avtobusi ) grad i ic ne mi e gajle od kade mu se parite na GAZDATA....mojata malenkost samo se interesira dali toj gazda voopsto ima pari.....samo toa....tie sto imaat obicno ne odat na kolenici kaj nekoj Trifun...si kupuvaat edna, dve od privatnite kompanii so se partali, licenci itn. i toa vo natura , zadolzuvajki gi so avtobusi (evtini ???) i si brkaat rabota.......t.e. pokazuvaat kako se vodi biznis....i na nas nevernite i na Trifun zaebantot i na GSP i na......
I prestanuvam...ke ve ostavam vo blazenoto cuvstvo koe go dava lozot vo dzeb i nadezta na "KRUPNA" dobivka......namesto motikata vo race
!!!!

I ic ne mu se mesam nikomu vo odlukite,vo smetkite ili ne daj Boze vo dzebot

I prestanuvam...ke ve ostavam vo blazenoto cuvstvo koe go dava lozot vo dzeb i nadezta na "KRUPNA" dobivka......namesto motikata vo race