Mutua Madrid Open 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aко ти е ќеф и имаш време отвори, ако не, јас утре после финалето во Мадрид, ќе склопам тема.

Ќе отворам вечер, да ги средам прво сите податоци убаво, да биде уредно. :)

Најдосадната тенисерка на ВТА турот заедно со Ерани и Суарез Наваро. Добро барем е нешто поубава од нив двете ама сепак

EJ !!!

Може не сум многу убава, ама имам најатрактивен бекенд.

Срам да ти е...

:(

Нишикори од понеделник 9 на ранг листата. Браво Нишика, апсолутно заслужено. :)

Инаку во меѓувреме :(
Nishikori:"I don't know if i'll play.I will see how my back is tomorrow morning"

Rafa zemi si ti matsers titula pa ovoj Nishikori ako nejke ne mora da igra.:D

Абе и јас многу го посакувам Мастерсов ама да бидеме реални ич не сакам Нишикори да предаде и Рафа да ја земе титулата без борба. Него му фали самодоверба, му фалат големи мечеви, мора да ги изигра пред искушенијата што следат. Кратко кажано мора да го заслужи Мастерсов, тапа ќе биде без борба да земе титула, а голема е веројатноста за тоа.

Шарапова :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Каков шампионски став и менталитет после убедливо изгубениот прв сет... :cuc:

Мизерен прв сет за Надал, играч како него не смее да си дозволи толку слаба игра во финале.

Вчера ни се плачеше за опростувањето на Занети од Меаца, али и денеска работава со Надал е за плачење. Дури посакувам Џокович да беше на другата страна, за да речам дека било оправдано ова што се случува во моментов :facepalm:

vidi go be samurajot , sega za sega lesno lesno si go perdashi Nadal .Prv gem vo vtor set , brejk , go ubi vo poim , perfekcija.
Nadal se usra , ne znae shto go snajde , ako ne ja uspori igrata , ke izgubi

Шо му е на воа газобрцачов бе:tapp:

Нишикори си ја тера својата брза игра, засега тоа и доста добро му оди. Ептен е мизерен Рафа денес, не личи нималку на тој што го знаеме. Се гледа дека Кеи доста има напреднато и психички, засега сеуште не покажува знаци на пад во играта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom