Соседи, комшии и меѓусебниот однос

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
моите комшии се срциња, толку трпат од мене и мојата фамилија, а да не го спомнувам кучето кое што лае нон стоп на улици

Немам некои проблеми со соседите. Не се замарам многу со нив иако некогаш знаат ненормално да ме изнервираат. Постари луѓе се ама не ми е јасно што прават секој ден рано сабајле и многу касно навечер у гаража. Е ај...и со тоа вратата само бум, бам, трес......:uvo:
Од памет да го извадат човек:jaj:

јас си имам проблем со комшивка што сака се да си присвои,гаражата на комшиите кои се отселија,сакаше и дел од терасата која би требало да е заедничка на два стана(а 4ри се),нивната е покриена,и сеа сакала од нашата....коа ќе стане збор за уредување улаз,само неа ја нема никаде и избегава плаќање...
што уште да кажам....тоа ти е :toe:

Имав порано многу проблеми со моите мили соседи а се е заради нивниот разгален син.ме бркаа од моја куќа за да игра он со неговите другари и ми викаа дека улицата не е моја туку они ја направиле хахахах какви фрикови се

si sedam ednas na terasa i si vikam daj da frlam petardi.otidov na plostad kupiv 1 kutija i pocnav da frlam .koga edna petarda mi padna dole kaj komsijata na terasa.taa se kazi so nejze i pocna da jade gomnenici na majkami.i ni rece ako frlime use ednas ke ni vikne policija.ali za sreka za mene taa se odseli od ovoj vlez.yes

LOL, темава е баш за моите комшии. Како прво можам со секој да се кладам дека имам НАЈЛОШИ соседи, дури можам и книга за нив да напишам.
Како прво, живеам во куќа, и ОПКОЛЕН сум со 3 други куќи околу мене, поточно една од нив е лепенка со мене ( роднините ).
Првите до мене: продаваат дрога, и вчера рација им правеја, со некој 30тина полицајци, инспектори.
Другите: зад мене, многу викаат понекогаш, што дури и радиото го пуштав за да не ги слушам.
Третите ( роднините ): тие што живеат си се нормални, ама внукот, кој не живее тука, по цело време доаѓа таму. Се занимава со мотори, и секогаш кога ќе дојде бара по 200-300 евра, и ако не му дадат ЛОМ прави, дури и прозорците ги крши, а ако му дадат пари, купува нешто за моторот, и по цело време ко чепка и дава гас в место.
Епа кажите нешто за моите роднини! :toe:

ретко кога имам проблеми со соседиве, навикнати се да ме трпат ко ќе пуштам музика до даске, знам само еднаш дека таа шо е до мене дојде и ми се изнаразвика зато шо внукот и’ спиел. И порано овие шо се под мене пуштаа музика во 6 сабајле ама од ко им реков (демек на заебанција) немет пуштено така да супер си се :)

Abe sum nemal nikakvi problemi ali se plasam za edna rabota.....Nad mene zivee zena teska okolu 200 kila pa koga ke legnuva vo krevet mi se trese lusterot :pos2:

sea nemam tolku ali porano nonstop sutirav fudbal pred kukata moja i site gi nervirase :) od sabajle do vecer

Eee!

Abe jas nemam nekoi problemi so komsiive.Samo imam eden sto cel den e na kajgana forum.:pos2::pos2::pos2:

nikogas sum nemal, ne im preci nisto od toa sto go pravam (obicno treska glasna muzika) ne znam kakvi se odnosite na moite so niv (i ne me interesira) ama mene mi e super, a i da kazat nekogas nesto ne deka ke obrnam nekoe posebno vnimanie... :)

Немам проблеми со соседиве што се околу мене, само има една од спротива што цел век се дере по децата уште од 6 сабајле, посебно летото е неподнослива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom