Ракомет - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пратите ракомет?

• Понекогаш

Гласови: 145 33,3%
  • Да, обавезно

Гласови: 272 62,5%
  • Неам Појма

Гласови: 18 4,1%

• Вкупно гласачи
    435
И мене ми е криво зш исгубиа!
хаха БИЛА БОНГ# FTW!

Нема фудбал ЛШ, затоа има ракомет...сум се нагледал вечерва:
Флензбург-Хамбург па после Сиудат реал домашно првенство:wink:

Нема фудбал ЛШ, затоа има ракомет...сум се нагледал вечерва:
Флензбург-Хамбург па после Сиудат реал домашно првенство:wink:
И јас го флеав сега Фленсбург-Хамбург одличен натпревар,но во момнетов Хамбург има далеку по квалитетни играчи и мислам дека 80% е пласиран во полуфинале.Во Сабота во 17.30 Загреб СО-Киел најдобриот натпревар....:helou:

ПОгледнете го судењево ... кутрите Корејци

Овие судии на клада треба да ги стават после натпреварот!

плаќаат тие со шамиите на глаа после утакмица што се поздравуваат...само едно не ми е јасно...како може да се радуваат победнициве...вртат оро ко незнам шо да непраиле....
п.с.начекале кореанци мирен народ, јака спортска култура...да сме ние мамата ќе им ја тииит

ЕХФ ни ја одзеде организацијта на кадетско ЕП за жени

euro_events_banner.jpg
Европската ракометна федерација вчера на состанокот во Виена донесе одлука со која ни ја одзема организацијата на Континенталниот шампионат за ракометарки до 17 години, кое летово требаше да се игра во Македонија. ЕХФ одлучи домаќин наместо Македонија да биде Србија.
"ЕХФ се одлучи на овој чекор во договор со Ракометната федерација на Македонија. Со оглед дека во Македонија во последно време се одржаа три големи настани, ЕХФ реши дека организацијата на двете јуниорски светски првенства и едното сениорско европско првенство за ракометарки ги оптоварило македонските ракометни власти."
"Поради тоа ЕП за кадетки ќе се одржи во Србија." - се вели во соопштението од ЕХФ.

извор: www.sportdenes.com

АХАХАХААХХАХА па добро цела нога внатре му беше хахахаха :pos2::pos2:

Ања Андерсен, премногу темпераментрна на тренерската позиција но како играч атрактивна и непобедлива пред се...прав спорт мен...
Ме разубеди дека потегот од олимпијадата на Никша Калеб е негова иновација, тоа Андерсен го има направено уште во 1996:wink:

:vozbud: Не ми се верува колку добра била Андерсен!!! Какви потези само. Дрибла меѓу нозе, си прави сама цепелини, шутира позади грб, дури шут со глава :nesvest: (иако првите голови се од Данската лига со некои послаби екипи но сепак и тоа е нешто)

Ме разубеди дека потегот од олимпијадата на Никша Калеб е негова иновација, тоа Андерсен го има направено уште во 1996:wink:

Мирза Џомба :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom