Metallica

• Креатор на темата Креатор на темата BrainCrasher
  • Време на започнување Време на започнување
Normalno deka sledniot nivni album ke go imam na kompjuter, kako inace ke go slusam? A, posle prvoto slusanje kolku ke go slusam ponatamu (AKO go slusam), toa zavisi od niv.

pa eve go i st.anger ... site go imaat albumot .. go slusnale ednas i tolku ...
a za ovoj vikaat deka ke bide podobar ... do sea samo 3 pesni imam slusnato.. ne se nesto posebno , ali valjda ke go sredat albumot.... ke vidime !

Mozes nekoj link da stavis za tie tri pesni? Mislam deka ednas imav slusnato nekoj nova pesna, ali snimkata bese mnogu losa i ne uspeav da ja slusnam dovolno dobro pesnata za da mozam da komentiram.

Momentalno ja slusam The Four Horsemen. Ah, bi bilo super da se vratat tie vreminja.

Абе Џејмс се испозаеба што почна да му мутира гласот у кантри глас :pos2:

Иначе ко младич има најбољи вокал од многу други.

Абе Metallica е бенд кој не знае да си го фати крајот. Од нешто стигнаја на ништо, па сега на ништо ич се застанати.

Roswell напиша:
Абе Metallica е бенд кој не знае да си го фати крајот. Од нешто стигнаја на ништо, па сега на ништо ич се застанати.

so treba toa da znaci .... deka se sranje ?

Немој да ме сватиш погрешно, ама излегоа од колосек од она што да речам - го имаа зацртано. Таквите промени не се баш добредојдени за металците.

Roswell напиша:
Немој да ме сватиш погрешно, ама излегоа од колосек од она што да речам - го имаа зацртано. Таквите промени не се баш добредојдени за металците.

fala bogu deka ne se .... inace mtallica si e metallica... da ne bea oni , denes nemase metalot da bide toa sto e :)

Во ред е. Само не се Metallica тие што граделе метал правецот. Можам да се сложам дека имаат изградено ѕид (66цм) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom