Каков автомобил да си купам?

• Креатор на темата Креатор на темата izabela bonita
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 април 2014
Мислења
16
Поени од реакции
3
Женско сум.Сакам да си купам автомобил до 4000 евра.Проблемот е со незнам каков да купам.Дадете некој предлог.

Црвен, со две барбики на хаубата, на вратата да пише Мики Маус.
И подоле на хаубата да пише :
Можиш да ме повредиш ама неможиш да ме уништиш, ја сум јака женска.
И на раткапните да има антена а на ретровизорите по можност сателитска.
Друго, унатре да биде опремена со шминки, танга г'шти, опрема за цицки то ест градник и два пара штикли по можност различни.

30326470004_large.jpg
Буба
Citroen-C3_Pluriel_HDi_70_2004_800x600_wallpaper_01.jpg
C3 Pluriel

206cc.jpg
206 CC
И ќе ти останат пари за да ги лепиш со розови тапети.

@izabela bonita, ти ја преместив темата во подфорумот за Автомобилизам.
Сигурен сум дека луѓето кои дискутираат тука ќе ти излезат во пресрет со одлични предлози. Ова е далеку од „општ муабет“.

Останатите сеирџии кои се нафрлија на темата си добија казнени поени за оф-топик и терање сеир на теми кои не се во ЧДА.

Женско сум.Сакам да си купам автомобил до 4000 евра.Проблемот е со незнам каков да купам.Дадете некој предлог.
Прво да се знае дали си почетничка за возачка бидејќи знаете каков е законот ??
И викаш дека не сакате мали коли значи средна големина и кое е верзија лимузина или комби-лимузина( како голф на пример) ???
На крај каков тип мотор сакате дизел или бензинец ???

Јас за нејзино арно и зборвам вие овде ми бришите мислења ууаа немат демократија, пред се ради овие рецесни времиња.Еми оти да купува кола од 4000 евра ко можи да не да:ROFLMAO:.
Изабела бонита чикита:ROFLMAO:, еф некој предлог. Со среќа во изборот, се најдобро. Инаку јас преферирам Југо
Тојота Јарис
Toyota-Yaris_2006_photo_02.jpg

Фиат Панда
photos-of-the-2006-model-fiat-panda-nb26104.jpg

Фиат Пунто
Fiat_Punto_Grande_4door_silver_vl.jpg

Цитроен Ц1
Citroen_C1.JPG

Нисан Микра
nissan-micra-2006-ice-blue-metallic-hatchback-1-2-s-5dr-b3444cda6a84693bdf7b5266722837a1-m2.jpg

114.jpg

Киа Пиканто
kia-picanto-1.1-zapp-ac-hatchback-2006-3299_image1_400.jpg

Хјундаи Гец
2006_Hyundai_Getz_SX_(Australia).jpg

Е сега со волку предлози,уште повеќе ќе незнаеш каков автомобил да си купиш,тоа и ти веќе го осеќаш.
Па сигурно имаш колеги на работа,и други пријатели,роднини,комшии кој се задоволни од својот автомобил и ќе ти го препорачаат.
Со тие пари ќе земеш супер кола и тоа не увезувана, туку од овде и обавезно барај таква, ете гледај по паркинзите има коли со залепени реклами за продажба ,мада прекупците веднаш ги купуваат,но ако имат добра цена и се од прв газда,значи стварно вредат,
а тие пак не ја плаќат таа цена,тука ти е шансата за добра кола, а и распрашај се по околу - по комшии на таа што ти фаќа око.
И сигурно ќе најдеш овдешна со 50-90.000 км. него ли увезена со 200.000 км. (под 10 год. стара).Погледај и во огласи.
Јас би ги исфрлил источните,би одел на Европско возило.

ништо не кажа, ни дали си искусен или не возач ни дали ти е само за низ град или и подолги релации, дали имаш семејство о кои често би се возела.....
вака шо да ти каже човек, мал дизел, брз бензинец, голем караван, миниван.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom