EDC (everyday carry)

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
А кај уствари може да се купи во Мк. квалитетно швајцарско ноже и електрик?

За електрик квалитетен во Скопје сум видел само во Микеи и се многу скапи за разлика од реалната цена, а за ноже како да сум гледал во Office plus или таква некоја продавница.
До колку пари би дал за батерија ?

За електрик квалитетен во Скопје сум видел само во Микеи и се многу скапи за разлика од реалната цена, а за ноже како да сум гледал во Office plus или таква некоја продавница.
До колку пари би дал за батерија ?

Не знам, не знам ни цени како се движат, но секогаш во ситуација кога дома да ќе снема струја или навечер кога треба во колата нешто да отворам немам ни најобичен мал електрик.

А кај уствари може да се купи во Мк. квалитетно швајцарско ноже и електрик?
Не сум од Скопје и не знам дали веќе постои дистрибутер или партнер или како таму се вика за швајцарци.Претходно сум слушал дека имало,а за сега незнам.А ако имаш некој твој човек со пејпел,порачај си преку ибеј,избегнувај али баба и алиекспрес бидејќи тешко да нејдеш нешто оригинално.Аа,да,провери случајно во скопје во Скаут и за добар електрик (мислам Инова дека беа) сигурен сум дека има таму.[DOUBLEPOST=1400162809][/DOUBLEPOST]
Nego eve go mojot EDC :) malku e skromno.

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2
Се прашувам зошто ти се 2 ,,швајцарци''...Без навреда,ама такви 165 да имаш,нема да завршат работа како еден викторинокс или венгер.Земи си еден да не ти тежат само во џеповите.

Не сум од Скопје и не знам дали веќе постои дистрибутер или партнер или како таму се вика за швајцарци.Претходно сум слушал дека имало,а за сега незнам.А ако имаш некој твој човек со пејпел,порачај си преку ибеј,избегнувај али баба и алиекспрес бидејќи тешко да нејдеш нешто оригинално.Аа,да,провери случајно во скопје во Скаут и за добар електрик (мислам Инова дека беа) сигурен сум дека има таму.[DOUBLEPOST=1400162809][/DOUBLEPOST]
Се прашувам зошто ти се 2 ,,швајцарци''...Без навреда,ама такви 165 да имаш,нема да завршат работа како еден викторинокс или венгер.Земи си еден да не ти тежат само во џеповите.
па ги менувам :) Знам не се нешто посебно. Ги носим ради ножичките и штрафцигерите :) Во разни непригодби помогнале многу. А за тоа што викаш да земем кј мене во Тетово неможеш ништо да најдеш... Батерија имам уште една ама ја заборавив во гаража. Кога ќе ја земам ќе ја сликам. Незнам што фирма беше

Зошто по ѓаволите кај нас би купувале лампа?

Еве ви, нема подобро за парите. Бесплатен транспорт до кај нас, нијанса на боја по ваш избор, само батерија и полнач земете си и на коњ сте.

Зошто по ѓаволите кај нас би купувале лампа?

Еве ви, нема подобро за парите. Бесплатен транспорт до кај нас, нијанса на боја по ваш избор, само батерија и полнач земете си и на коњ сте.

Последно уредено:

Да не се збуни нешто? :D

Да не се збуни нешто? :D
Абе неможам да те разберам за прашањето...Сакаш да кажеш зошто купуваме од Македонија кога имаме интернет страници,или зошто воопшто купуваме КАЈ НАС,во стилот на-зошто т ие електрик во Македонија'' па напишам голем коментар и се изнервира го избришав :)
Ајде сега кажи подетално што мислеше :) Да купуваме од интернет,а не од продавници или???

Од интернет.....ако нешто не ви е јасно слободно обратете ми се, хоби ми се лампиве, батериите и полначите, ги познавам релативно добро...

Од интернет.....ако нешто не ви е јасно слободно обратете ми се, хоби ми се лампиве, батериите и полначите, ги познавам релативно добро...
Ako mi objasnis u poruka kako da kupuvam preku internet so kreditna karticka i dal e toa sigurno bi ti bil premnogu blagodaren :)

Еее колку си сибичен... :P
Па мислев да не скренуваме од оваа тема овде :P Ако повеќе членови сакаат да знаат нека постира и тука :)

Mnogu lesno, kakva kreditna imas?

Nikakva...Sakam da me uputis i za toa koja karticka da ja zemam posto maloleten sum(a se cuvstvuvam vozrasen). Moite znam deka ne bi mi dozvolile posto im e strav i nim. Nego dali postoi kreditna na koja mozes pari da staes i samo niv da gi koristis? Da nemozes vo minus da ides? I da moze normalno so nea preku net da se kupuva :)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Виса Електрон, и напрај си Paypal акаунт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom