S.A.R.S во expo centar на 10.04.2014

• Креатор на темата Креатор на темата sneui
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
0000421_sars-vo-skope-10-april-2014-expo-center_300.jpeg

S.A.R.S. во Скопје! || 10. април 2014 || EXPO CENTER
10.04.2014 (Петок)21:00 часот ЕКСПО ЦЕНТАР, Скопје
Share on diggShare on facebookShare on twitterShare on emailMore Sharing Services12

Влез: 21:00 часот

Почеток: 22:00 часот

Концертна промоција на новиот албум на С.А.Р.С.

Еден од најбараните авторски бендови во регионот, српскиот алтернативен бенд С.А.Р.С. најавува голема концертна промоција на својот нов албум „Иконе поп културе“ во Скопје. Концертот на едно од главните музички имиња на т.н. Нова Српска Сцена, е закажан на 10. Април 2014 и ќе се одржи во „Експо Центар“ во Скопје.

Популарните С.А.Р.С. бесплатно го објавија новиот албум „Иконе поп културе“ на 9. јануари годинава, кој за три дена од објавувањето беше преземен повеќе од 20.000 пати. Ова е четврто студиско издание на бендот С.А.Р.С. и носи осум нови нумери, кои се објавени само девет месеци по излегувањето на претходниот албум „Куќа части“. Инаку, ова изненадување за фановите десет дена претходно беше најавено со песната „Дане бројим“, а целиот албум можете да го преземете од официјалниот сајт на бендот. „Иконе поп културе“ брзо поставува нови рекорди на групата, на што во прилог одат и рекордно распродадените последни концерти низ регионот.

Песните од овој абум кој веќе се наметнаа како нови хитови на бендот, како и веќе добро познатиот музички материјал на С.А.Р.С., групата ќе го претстави во живо пред македонските фанови на големата концертна промоција во Скопје.

Влезниците за овој концерт веќе од утре (среда, 12. март 2014) ќе бидат достапни во продажната мрежа на МКтикетс и тоа по промотивна цена од 250 денари која ќе важи до 1. април. Од 2. април па сè до денот на одржување на концертот, цената на билетите во претпродажба ќе биде 300 денари, а на 10. Април на билетарата на „Експо Центар“ влезниците ќе се продаваат по полната цена од 350 денари.

Наскоро ќе бидат објавени повеќе информации за загарантираната забава која ве очекува со С.А.Р.С. на 10. Април во „Експо Центар“ во Скопје.

Продажни места:

• Продажните салони на ONE во: Скопје (Ramstore, ТЦ Бисер, ГТЦ, ВЕРО Центар, Skopje City Mall) Куманово, Тетово, Гостивар, Битола 01, Охрид, Струга, Неготино, Кавадарци, Прилеп, Штип, Велес, Кочани, Струмица, Гевгелија.
  • Југотон ГТЦ 1 кат, MPM PRESS, Гоги Драчево
  • Кафе Круг - Бисер, Кафе Браво,

Тајзи ќе биде загревање инаку :)

Ако ви е криво тоа што вашите омилени никако да ви дојдат, не мора врз други да се исфрлате. Можеш да сакаш едни без да хејташ други. Peace for everyone!

Последно уредено:
Одамна немаа дојдено.....
Najgolemo klise na celiov forum e ovaj komentar(zaedno so na zalez na kariera go/ja/gi donesoja), zastapen na tema za koncert na Sars/Dubioza/Riblja Corba/koj bilo drug ex yu pejac/grupa. Kako da ste primorani da gi slusate na 10ti ili pak temava da ja otvorite i da citate za nivniot koncert. Ete minatiot vikend nikogo ne donesoja, so ne napisavte togas "odamna nikoj ne dojde". Kako ve tangiraat vakvi nastani da gubite vreme da pisete post jas neznam...

Inace prv pat(ako ne i edinstven ako dobro se sekajvam) vo zivo gi slusav na Skopje gori 2011 i posle Hurts,mi ostavija najdobar vpecatok vecerta,pa ako sum Skopje na 10ti, so lepo drustvo i vishak kesh bi prisustvuval.

Najgolemo klise na celiov forum e ovaj komentar(zaedno so na zalez na kariera go/ja/gi donesoja), zastapen na tema za koncert na Sars/Dubioza/Riblja Corba/koj bilo drug ex yu pejac/grupa. Kako da ste primorani da gi slusate na 10ti ili pak temava da ja otvorite i da citate za nivniot koncert. Ete minatiot vikend nikogo ne donesoja, so ne napisavte togas "odamna nikoj ne dojde". Kako ve tangiraat vakvi nastani da gubite vreme da pisete post jas neznam...

Inace prv pat(ako ne i edinstven ako dobro se sekajvam) vo zivo gi slusav na Skopje gori 2011 i posle Hurts,mi ostavija najdobar vpecatok vecerta,pa ako sum Skopje na 10ti, so lepo drustvo i vishak kesh bi prisustvuval.
Остај, го глеаш напатен е шо никако никој негов да дојде. И ја у таа ситуација истото би го зборел, али моите редовно си настапуваат. Пред 3 недели Саша Ковачевич, викендов Елитни Одреди, следниот и САРС, мераци. Он мора да се теши дека Архангел ги бива па на нив да иде.

Јас мислев дека С.А.Р.С. и Дубиоза Колектив се еден ист бенд кој се вика С.А.Р.С. Дубиоза Колектив, и кој е од околината на Штип...

Последно уредено:
Остај, го глеаш напатен е шо никако никој негов да дојде. И ја у таа ситуација истото би го зборел, али моите редовно си настапуваат. Пред 3 недели Саша Ковачевич, викендов Елитни Одреди, следниот и САРС, мераци. Он мора да се теши дека Архангел ги бива па на нив да иде.

А сакаш да кажеш дека Архангел не ги бива ?
Баш музиката на САРС е поблиска до таа на Архангел (идеолошки) од таа на Саша К. и Елитни Одреди.

Како и да е, слушај што сакаш само немој да ги сереш тие што не ги слушаш. И не сакам да се расправам и да одиме офтопик, те молам. Пис.

П.С. Најверојатно ќе присуствувам и јас. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom