Roger Sanchez - Метрополис арена - 16.05.2014

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan Van Buuren
  • Време на започнување Време на започнување
Неможе да биде подруго кога е Санчез. И вака и онака е каши...
Па уште пет-шест стотки влез...а Фери тристотче.:facepalm:

Roger Sanchez сепак нема да биде на отворено. Забавата е преместена во Метрополис Арена.

Чекај бе малку? Зашто кај мене на карта пишува Борис Трајковски?
IMG_20140513_230617.jpg

Картите се печатени пред да биде направена промената на локацијата. Еве и јас дури се сменив во насловот на темата :)

Картите се печатени пред да биде направена промената на локацијата. Еве и јас дури се сменив во насловот на темата :)
Вчера од One ми ја печатеа картава. Сигурно ли ќе биде на саем? Гледам тука пишале уште у петок дека ќе биде на Саем? Да не идеме на саем па да излезе дека е у Борис.
Па да му ебам матер три локации различни се во игра, Лизгалиште, Борис и Саем? :mad:

Вчера од One ми ја печатеа картава. Сигурно ли ќе биде на саем? Гледам тука пишале уште у петок дека ќе биде на Саем? Да не идеме на саем па да излезе дека е у Борис.
Па да му ебам матер три локации различни се во игра, Лизгалиште, Борис и Саем? :mad:
http://password.mk/index.php?option...:roger-sanchez-vo-metropolis-arena&Itemid=171
На саем е.

metropolis e, a toa sto pisuva na kartite boris trajkovski izgleda bidejci sakale tamu pa posle pak e smeneto mestoto

Продавам карта за Роџер Санчез. Цена: 300. Заинтересирани пп.

Дечки, преку нет ако ги наручам картиве ќе ми ги испратат до дома или како?
Овие утепаниве од Оне не им работаат печатачите:facepalm:

Продавам 2 карти за Роџер Санчез. 1 карта = 200 ден. 2 карти = 400 ден.

roger sanchez na fb pisal deka zurkata e na skopsko lizgaliste, izgleda i samiot toj ne znae deka e premesteno :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom