Која песна ве буди наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата Дениција
  • Време на започнување Време на започнување

I'm addicted to you,
Hooked on your love,
Like a powerful drug
I can't get enough of,
Lost in your eyes,
Drowning in blue
Out of control,
What can I do?
I'm addicted to you!

Утрото со оваа песна секогаш е поинакво. Рефренот е нешто мммм :love:

Последно уредено:
Та шо ми свири во винампо. Сабајлево свиреа Erland and the Carnival, вака некако беа, ме мрзи да барам. Сто пати сум ги преслушал, али ако некоја работа не ја повторам на определен период, освен то дека си ја сакам фамилијата, женската, и има кул лујџе со кои си ја имам живеачката, ги заборавам.

Си се будам сам бeз никакви аларми нити некоја посебна песна на аларм ми треба. Ако треба да станам у 8:30 и да окапам касно до 2 -3 било каде јас утредента ќе бидам станат али ненаспан ќе бидам и цел ден ќе зевам :icon_lol:

Од сабајле си пуштам Метрополис радио и ме будат овие Петар за појадок и пауза и со нив се расонувам .

Лајкот на Рудници ме потсети да пишам дека уствари друга песна сега ме буди.
Баш оваа верзија, со се она Are you still with us?All right, let's fuckin go then :X3:

Не ја мразите песната од алармот, туку причината за која поставувате аларм :)
Мене на пример оваа ми е поставена за аларм од мај 2011.

Jas se budam so pesnata na prdezot a za vas neznam.Nekogas e tivka muzika a nekogas basot e tolku jak sto bukvalno me podiga od krevet I jas sum veke spremen da se soocam so drugite predizvici.

Sent from my Nokia_X using Tapatalk

Последниве дена нешто мие како хит па така ја лупнав и да ме буди малку за да ја отргнам од глава... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom