Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
еве некои преубави што би сакала да ги имам:pipi:
baby-phat-cherry-pink-sunglasses.jpg

BS_DitaSunglasses_366.jpg

Sunglasses.collection.jpg

Von-Zipper-Saffron-Sunglasses.JPG

Christian_Dior_Pop_Fake_Replica_Sunglasses_SG_CD004.jpg

Ме фати нешто меракот за вакви Boeing сега...

Ама би сакала сребрени со сиви стакла :)

diamond_studded_sunglasses_by_cassandra_tiensivu.jpg

ваков тип на наочари најдобро ми стојат на лицето и затоа обично бирам вакви а не пазам на моменталниот тренд....
Authentic%20Carrera%20Sunglasses%20CR1.jpg
а и ваков тип на наочари не ми стојат лошо...:):):)

Болна тема...3 пара рејбанки ми отидоа и сеа цвичам :nesum:

Пред месец дена си купив Армани наочари и баш се елегантни , и добро стојат ...

јас си носам од 4 години и досеа имам негде 16 пара наочари сменато...не за друго туку не ми се бендисвет за 1 год им поминвит модата. Иначе ги носам само за нашколо и низ дома за излегвење ретко освен ак седам вмала

Не знам баш дали се во мода, ете и јас треба да носам очила ама ги ставам само еднаш во месецот, ме нервираат, неможам да ги поднесам, а за леќиве треба многу внимателност. Не верувам дека некој би сакал да му се расипани очите и да носи диоптер само за да биде во мода. :)
Vo celost se slagam so tebe.Go imam istiot problem.Treba da gi nosam a gi MRAZAM.Ne gi podnesuvam a i samata pomisla deka moram da gi nosam mi stvara macnina.
I zatoa nemozam da gi razberam lugjeto sto samo onaka bas radi moda nosat naocari.A gi ima sigurno mnogu.
Misat deka izgledaat popametno ili ne znam koja e druga pricina.
A kako sto mozam da primetam po ulicive skoro sekoj nosi naocari za vid.Dali nacijata ni oslepuva ili e stvarno moda koj znae.

za maskite ne znam...ama mn mi se sexy sekretarkite so takvi ocila....mmmmm prosto neodolivi se:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom