Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Многу тешко ми е да најдам очила кои ми одговараат на обликот на лицето, кои и да ги пробам ми изгледаат буквално смешно. За среќа очилата за сонце на татко ми, по нарачка правени, за да му одговараат на неговиот лик ми стојат арно и на мене да се рече :)

stp68112.jpg

А очилата за гледање ми се без рамки, со правоаголни стакла, па и не ми се забележуваат многу, затоа да се рече добро ми стојат.

абе ја барав низ цел дубаи тогаш и во една продавница се задржав 20тина минути барај барај не најдов и таман да си одам таа продавачката ми вика ај пробај ги овие ме глеа се мачам 2 сата ги пробав и топ ми стоеа викам ги зимам сеа тоа е :D

абе ја барав низ цел дубаи тогаш и во една продавница се задржав 20тина минути барај барај не најдов и таман да си одам таа продавачката ми вика ај пробај ги овие ме глеа се мачам 2 сата ги пробав и топ ми стоеа викам ги зимам сеа тоа е :D

Битно кажа за Дубаи, шо та боле....

Него низ Скопјево да не знае некој каде има спортски наочари велосипед/скијање и сл.

Нешто налик ова

occhiali19_1.jpg

пошо коскава на нос ми е многу дебилна и лицето околу очите ми е малце вдлабнато какви наочари и да пробам изгледам како кловн! ептен тешко да си најдам цвикера.. еднаш си најдов едни и си купив 2 пара за резерва ко демек. само шо стигнав дома едните сестра ми некако СЛУЧАЈНО ги згази (незнам ни ја како) а другите служеа месец дена и некој ми ги џорна! :nerv: мамето негово!!!

Добро ми стојат, но ретко носам.Прво затоа што секогаш сакам да ги гледам работите во оригиналната боја, второ затоа што иам диоптер и ми сметаат.

Не носам никад
За да гледаат сите колку убаи очи неам :jaj:

не практикувам многу...ме нервираат некако :toe: но сепак би сакал вакви

gucci-sun-men.jpg

Обожавам сончеви наочари:wink:

Немам навика а ставам наочари, ми сметаат.
и така сум со две леви нозе и уште наочари да ставам:pos2:
Се случува еднаш до два пати во година да ги ставам

3e1db755d529579af5155b21ee4b160a.png

Се мислам од овие 3 модели кој да си зеам :)... Сите би ми биле совршени со средно-долгата коса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom